sf.dating Datingapp Review

Secret Flirt! Anoniem en discreet een vriendschap of relatie opbouwen gaat niet meer zomaar in deze digitale tijden. SF.dating met alter ego Secret Flirt probeert hier een alternatief te bieden om zo mensen discreet aan elkaar te verbinden! Het draait bij deze datingsite dan ook om personen en niet om vrijgezellen of wat voor achtergrond je ook hebt. Je kan hier terecht met elke intentie, variërend van relatie tot date tot vriendschap!

Voor wie is Secret Flirt?

Dating bij sf.dating gebeurt op een respectvolle manier tussen de leden. De personen hier komen van allerlei streken en leeftijden en zijn op zoek naar nieuwe passie in hun leven. Voor de leden is dat vaak een klein puzzelstukje dat mist in hun liefdesleven of sociale aspect. Dit verschilt per persoon en kan voor hen ingevuld worden door middel van iets simpels als online chat.

Voor anderen gaat het verder tot bijvoorbeeld een dinnerdate. Maar je ziet ook genoeg dat de mensen hier de liefde op zoek en hun wens in vervulling laten gaan met een one-night stand of langdurige friends with benefits. Zo kun je de liefde van alle kanten ervaren en de spanning herbeleven wanneer je met een nieuw persoon contact legt. Online flirten en via persoonlijke aandacht de uitersten van elkaar op zoeken.

Gratis Dating bij Secret Flirt

Voor nieuwe spanning en sensatie via leuke dating avonturen, kan je je al helemaal gratis aanmelden bij sf.dating. Zo leg je met gelijkgestemden contact, als eerste stap helemaal anoniem. Je privacy van je gratis account wordt beschermd en je kan helemaal gratis online daten.

Het gratis dating via Secret Flirt is uitgebreid tot een mobiele datingapp waardoor ook onderweg discreet kan matchen met geïnteresseerde mensen! Aangezien iedereen een eigen reden heeft om online nieuwe liefdes te vinden, is de belangrijkste voorwaarde om lid te worden, het respectvol omgaan met andere leden op de datingsite.

Gratis members kunnen sf.dating helemaal verkennen via de fijne functies die het gratis profiel biedt. Na aanmelding krijgen leden de mogelijkheid het platform te verkennen op zowel de laptop als mobiele app. Verder kan je gratis Q-Reply berichten beantwoorden. De functies van een gratis account zijn al vrij breed ten opzichte van andere gratis dating accounts:

 • Uitgebreid zoeken naar leden
 • Profielen helemaal bekijken
 • Selecties van profielen maken
 • Berichten sturen
 • Checken of je bericht is gelezen
 • Foto’s op je profielen plaatsen en indien gewenst afschermen
 • Profielbezoekers bekijken

SF.dating heeft nog een andere regel die je minder vaak langs ziet komen op datingsites, en dat is het verschil tussen de zoektocht naar een man of vrouw.

Vrouw zoekt Man Voordelen

Mensen die op zoek zijn naar mannen, zowel hetero’s als homo’s, hebben namelijk het voordeel dat zij gelijk als zogenaamde TopMember beginnen. Het betaalde lidmaatschap van Secret Flirt krijgen zij dus automatisch helemaal voor niks.

Personen die op zoek zijn naar een vrouw, beginnen automatisch als gratis lid. Deze kunnen echter hun account gewoon opwaarderen naar een premium lidmaatschap om zo alsnog toegang te krijgen tot de extra functies. Daarover is hieronder meer beschreven.

Premium Account sf.dating

Betalende leden kunnen dus met de extra functies nu ook op zoek naar een vrouw, en zo makkelijker contact leggen. Je kan sowieso erg snel contact leggen, maar alle gevolgen hangen echt af van wat jij wilt en waar je naar op zoek bent. Als jij zelf actief bent, dan zal je ook sneller zien dat je nieuwe matches krijgt en meer contacten hebt.

Een tweede factor in het snel matchen van anderen is hoe je jezelf presenteert. Dit doe je via je profiel, maar ook via je handigheid in communicatie. Dus wees je bewust van hoe anderen je zien op de datingsite! Alle profielen worden verder uitgebreid gekeurd op echtheid door het team van sf.dating waardoor je zeker weet dat je alleen met echte mensen contact hebt.

De mogelijkheden van een TopMember lidmaatschap zijn uiteraard een stuk breder en daar betaal je een zacht prijsje voor. De functies die je er allemaal bij krijgt zijn een toevoeging op de onbetaalde functionaliteiten:

 • Onbeperkt mailen met leden
 • Foto verzoeken sturen naar een profiel
 • Verzoek tot chatten versturen
 • Flirts sturen
 • Privé chatten met members
 • Mogelijkheid om externe contactgegevens te versturen

De prijzen die bij een premium account horen zijn de volgende:

 • 1 maand: € 33,99
 • 3 maanden: € 22,30 per maand
 • 6 maanden: € 15,90 per maand
 • 12 maanden: € 11,70 per maand

Ervaringen Secret Flirt

Voor reviews van andere singles of mensen met open relaties op zoek naar passie via sf.dating, zie je de onderstaande recensies:

Plaats een reactie