Second Love Datingapp Review

Flirten is niet alleen voor singles en Second Love straalt dit aan alle kanten uit! Ondanks enkele advertenties heb je de vreemdgaan site vast wel ergens langs zien komen. Je kan hier als zowel man als vrouw terecht voor een spannende date, welke er vaak als affaire uit ziet.

Meld je gratis aan voor een date avontuur!

Gratis Lidmaatschap Second Love

Bij Second Love kan je snel op zoek naar serieuze profielen welke per stuk beoordeeld zijn door het team van datingexperts. Zo weet je zeker dat je contact krijgt met leden die net zo serieus zijn als jij in het vinden van een avontuur! Je kan na het aanmelden al direct een eigen profiel maken en helemaal invullen met jouw voorkeuren, verlangens en foto’s. Vreemdgaan was nog nooit zo makkelijk!

Alles begint natuurlijk bij een snelle flirt en zo kun je bij Second Love makkelijk flirten en online vreemdgaan door middel van het uitwisselen van berichtjes met andere leden. Daarnaast is er ook een enorm actieve chat, wat de datingsite echt onderscheidt van concurrenten. In deze chat zoeken altijd veel leden contact met elkaar voor snel en direct contact. Een ander fijn voordeel is de klantenservice die altijd voor je klaarstaat en je krijgt hier altijd al je vragen meteen beantwoord! Zo hoef jij je alleen nog zorgen te maken om het daten zelf.

Functies

De functies zijn enigszins beperkt maar je kan met een gratis account in ieder geval profielen zoeken, bekijken en lezen! Dit lidmaatschap is tevens maar liefst 3 jaar geldig dus zo heb je ruime tijd om te bekijken of de datingsite goed bij je past. Een groot deel van de leden kiest uiteindelijk voor een betaald lidmaatschap, maar dit is geheel afhankelijk van wat je zelf wilt!

Premium Second Love Lidmaatschap

Wanneer je in de gaten hebt dat Second Love goed bij je past als datingsite om vreemd te gaan, is het een goed idee te kiezen voor een betaald account! Hierdoor krijg je toegang tot een heleboel extra functies, die je bij een gratis lidmaatschap niet hebt. Denk bijvoorbeeld aan het initiatief nemen in een gesprek of het verzenden van een knipoog!

Ook kun je nu alle reacties van andere leden lezen én beantwoorden. Daarnaast is toegang tot de live chat voor veel leden een goede reden voor het afsluiten van zo’n betaald account. Doordat je een premium profiel hebt, wordt jouw profiel bovenaan de zoekresultaten neergezet en hierdoor krijg je natuurlijk een heel stuk meer matches. En dit elke keer opnieuw als je inlogt!

Kosten Betaalde Leden

Voor betalende leden liggen de kosten uiteen op basis van duur en maandelijkse prijs. De kosten zijn ingesteld om de kwaliteit van de datingsite te bewaren. Hierdoor krijg je namelijk alleen maar leden die écht op zoek zijn en garandeer je ook de match-making tussen andere serieuze singles of mensen in een relatie.

De prijzen van de abonnementen worden lager naarmate je meerdere maanden afsluit en zijn hieronder te bekijken. Je krijgt beschikking over alle functionaliteiten en dus onbeperkt chatten met je matches.

  • 1 maand: € 74,90
  • PROMOTIE 2 maanden: € 37,50 per maand!
  • 3 maanden: € 31,65 per maand
  • 6 maanden: € 25,83 per maand

Als je meer informatie wilt over welk lidmaatschap bij je past, kan je een duidelijk overzicht krijgen op de website van Second Love. Hierbij is de klantenservice ook van grote hulp! Begin met een gratis aanmelding!

Ervaringen Second Love

Voor recensies van voorgangers van de vreemdgaan datingsite staan hieronder enkele reacties:

Plaats een reactie