Ashley Madison Datingapp Review

Ashley Madison is een datingsite voor vreemdgaan en affaires. Het werd opgericht in 2001 en was de eerste in zijn soort. Wereldwijd is deze website erg populair onder vreemdgangers, in Nederland is het echter niet de grootste in zijn soort. Hier hebben we verder bijvoorbeeld ook nog Victoria Milan.

De slogan maakt het idee van Ashley Madison al meteen duidelijk: Life is short, have an affair. Dus, geniet van het leven en heb een affaire, aldus deze datingsite. Veel antwoorden op vragen zal je vinden op de site zelf in de FAQ sectie, hier proberen we je in ieder geval ook op weg te helpen om te kijken of dit een geschikte site is voor jou.

Gratis inschrijven bij Ashley Madison

Net zoals op alle andere datingsites kan je je bij Ashley Madison gratis inschrijven. Je komt dan in aanmerking voor een ‘Guest Membership’.

Vrouwen die op zoek zijn naar mannen, kunnen de hele website gratis gebruiken, zonder beperkingen. Vrouwen die vrouwen zoeken en mannen moeten wel een betaald account nemen willen ze van alle mogelijkheden gebruik maken.

Met een gratis account kan je diverse dingen op deze datingsite doen. Zo kan je foto’s plaatsen op je profiel, profielen van anderen bekijken en knipogen sturen naar alle andere leden om te laten zien dat je interesse hebt.

Zodra je echt wilt communiceren met andere leden, moet je een account aanschaffen op de website. Dat gebeurt in de vorm van credits.

Ben je een vrouw en zoek je een man om mee vreemd te gaan, dan kan je website wel helemaal gratis gebruiken. Dit is natuurlijk een manier om meer vrouwelijk aanbod op de site te hebben voor mannen, en lijkt goed te werken. De verhouding man/vrouw zou bijna gelijk zijn.

Ashley Madison mogelijkheden

De site van Ashley Madison is nog Engels ingericht, dus misschien vraag je je af waarom je als Nederlander op de site zou moeten aanmelden.

Het is nog niet zo lang actief in Nederland, maar gezien de wereldwijde grootte, kan je er van uitgaan dat het ook in Nederland een grote (vreemdgaan) site wordt.

Het voordeel van Ashley Madison is ook juist wel dat er veel buitenlandse leden zijn. Zo kan je gebruik maken van de zogenaamde reispleziertjes waarmee je ergens anders (andere stad of ander land andere leden kan ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan een zakenreis.

Sites zoals deze zijn altijd erg discreet. Zo blijft je privé-leven apart van de site. Je kan inloggen met een ander mailadres, je eventuele betalingen worden anoniem gemaakt en je hoeft niet je echte naam te gebruiken. Ook foto’s die je uploadt kan je met een blur bewerken, zodat niet alles exact goed te zien is.

Ashley Madison kosten

Het inschrijven op de site is dus gratis voor iedereen. Voor vrouwen die mannen zoeken is het zelfs een gratis datingsite.

Ben je een man en zoek je een andere man of vrouw, of ben je een vrouw en zoek je een andere vrouw, dan moet je wel betalen om van de volledige functies van Ashley Madison gebruik te maken.

Hiervoor gebruikt de website credits. De prijs van de credits zijn:

  • 100 credits: €0,49 per credit
  • 500 credits: €0,30 per credit
  • 1000 credits: €0,25 per credit

Vervolgens kan je berichten sturen, prioriteitsberichten sturen, cadeautjes sturen en antwoorden op berichten van andere leden.

Betalingen kan je uitvoeren met een creditcard, PayPal of zelfs een cadeaukaart van diverse winkels.

Discreet betalen

Een datingsite als Ashley Madison begrijpt dat de klanten erg discreet willen zijn. Niemand in hun prive omgeving hoeft te weten dat ze op een site als deze actief zijn.

Daarom kan je ook geheel discreet de betalingen voor een abonnement uitvoeren. Zo hoef je geen persoonlijke informatie op te geven bij je betaling en zullen de creditcard afschriften niet herleidbaar zijn naar Ashley Madison.

Ervaringen met Ashley Madison

Heb je ervaring met Ashley Madison? Deel je review dan zeker hieronder. Op die manier kunnen andere leden die op zoek zijn naar een datingsite de beste vinden.