C-date Datingapp Review

C-date, of C-dating, is een datingwebsite voor casual dating. Dating via C-date is er niet voor de mensen die op zoek zijn naar direct een serieuze relatie, maar die eerder gewoon leuk voor een keertje zijn. Op de site zelf geven ze aan dat het er is om speciale nachten te hebben met elkaar. Denk hier bijvoorbeeld aan een one-night stand.

C-date is wel net wat anders dan reguliere sexdating sites. Op C-date proberen ze een bepaald niveau na te streven. Zelf omschrijven ze zich als een onderscheidende dienst van anders sites. Hoe ze dat dan precies doen, is niet bekend.

Op zoek naar gelijksoortige datingsites? Neem dan ook eens een kijkje bij Novamora of Ondeugend Daten.

Gratis aanmelden C-date

Het aanmaken van je account op C-date is heel makkelijk gedaan. Je moet enkel naar de website navigeren en je inschrijven.

Hier moet je je een paar dingen invullen. Denk bijvoorbeeld aan je geslacht, leeftijd, en uiterlijke kenmerken. Het inschrijven op deze site is gewoon gratis om te doen.

Dan kan je inloggen op de website. Inloggen bij C-date doe je gewoon door rechtsboven op de site op ‘Aanmelden’ te klikken. Vervolgens kan je de gegevens die je hebt gebruikt om je te registreren gebruiken om in te loggen.

Vervolgens moet je je profiel aanmaken en verbeteren. Denk daarbij aan het weergeven van een foto (want zo val je veel meer op, en dus meer kans op matches). Omdat je op zo’n site wel discreet wilt zijn, kan je zelf instellen wie je foto’s kan zien. Zo kan je ook eerst praten met iemand voordat je de foto’s (gedeeltelijk) laat zien.

Ook kan je in je gratis profiel aangeven wat voor een ‘erotisch type’ je bent en zoekt. Dit zijn standaard, romantisch, experimenteel of wild. Op die manier kan je mensen vinden die bij jouw type passen.

Erotisch contact

Elk lid op de site van C-date is op zoek naar erotisch contact, dat is goed om je te bedenken. Daarom ook dat je je eigen erotisch type dient op te geven in je profiel.

Omdat er heel veel verschillende soorten mensen op de site aanwezig zijn, is het goed om te tonen naar wat voor een casual date je zoekt. Zo kan je kiezen uit de volgende opties:

 • Simpele flirts
 • Vaste relatie (al zijn andere datingsites hier misschien meer geschikt voor)
 • Webcam afspraken (bijvoorbeeld via Skype of gewoon via de telefoon)
 • Erotische clubs bezoeken
 • Fantasie samen vervullen
 • Partnerruil (swingers)
 • (Sex)verhalen met elkaar uitwisselen, via mail of telefoon

Zo heb je dus verschillende mogelijkheden om via de site van C-date in contact te komen met andere mensen. Door duidelijk aan te geven wat je wilt, weet je zeker dat je enkel met gelijke mensen in contact komt.

Naast de gratis datingsite zelf, kan je ook gebruik maken van de dating app die aangeboden wordt.

C-date kosten

Het aanmaken van een account op C-date is gratis om te doen. Helaas heb je dan niet direct de mogelijkheid om van de hele site en alle mogelijkheden gebruik te maken.

De prijs voor een betaald account op C-date is als volgt:

 • 3 maanden: €39,90 per maand
 • 6 maanden: €29,90 per maand
 • 12 maanden: €19,90 per maand

Dit kan je op verschillende (discrete) manieren betalen.

Account opzeggen

Ben je klaar met je C-date account? Dan kan je hem opzeggen. Dit doe je als volgt:

 • Inloggen op je account
 • Ga naar je profiel
 • Ga naar Menu > Instellingen
 • Klik op ‘Uw Account’
 • Klik op ‘Profiel verwijderen’

Vervolgens moet je op een bevestiging van je profiel verwijderen klikken. Daarna zal je account verwijdert zijn van de site van C-date.

C-date reviews

Heb je een ervaring met C-date en je wilt die graag delen? Doe dat zeker. Door ervaringen van datingsites te delen, kunnen we andere potentiële leden helpen met het vinden van de beste datingsite.

Hieronder lees je de ervaringen en reviews van andere leden met C-date.

Plaats een reactie