Vibe Datingapp Review

Iedereen wil die ene speciale persoon ontmoeten, maar met een bevolking van meer dan 7 miljard mensen, in combinatie met lange werkdagen, is het niet altijd zo gemakkelijk – daarom helpt de nieuwe dating app Vibe je een handje.

Vibe is een gloednieuwe en spannende plek om elkaar te ontmoeten, contact te maken, kort te chatten en vooral om elkaar snel te ontmoeten op een coole date locatie. Minder tijd in de app, meer tijd voor exclusieve date-ervaringen.

Vibe, meer dan een swipe

Bij Vibe is gedachteloos (en radeloos) door blijven swipen dan ook verleden tijd. Met een
speciaal op maat gemaakt algoritme geeft Vibe je de kans om mensen te ontmoeten op
basis van jouw interesses en voorkeuren. Als er een match is, stelt de app unieke datespots
bij jou in de buurt voor, zodat je direct een datevoorstel kunt doen.

Niels van der Schoot, oprichter van Vibe: “Door onze unieke matchmaking-technologie, is de kans op een match bij Vibe groter dan bij andere dating apps, daarbij heb je tenminste nog iets leuks gedaan als de match niet voldoende was voor een vervolg.”

Dus voor degenen die klaar zijn met uren swipen en op een coole date willen: ga op Vibe.
De eerste 10.000 gebruikers maken 3 maanden gratis gebruik van de app!

Vibe is een matchmaking service voor gelijkgestemde mensen waarbij veiligheid en kwaliteit belangrijk is. Om deze reden heb je een invite nodig van een member of meld je aan en wordt geaccepteerd door ons member committee!

Online Daten met Vibe

De missie van Vibe is dan ook om het eindeloos swipen weg te halen uit dating app en het gewoon straight-to-the-point te houden met 100% match making garantie.

Zo ga je met matches in gesprek op basis van jullie gemeenschappelijke voorkeuren en wat jullie leuk vinden in een date. Het gaat uiteindelijk toch slechts om één succesvolle match! Dit wordt bepaald aan de hand van een vragenlijst waarmee de app automatisch matches gaat genereren.

Samen kan je dan simpel een activiteit en datum bepalen voor jullie date, hierdoor heb je altijd een unieke ervaring!

Kosten van Vibe

De prijzen van Vibe verschillen per maand, en daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om credits te kopen. Zo heb je een maandelijkse bijdrage vanaf € 16,50 per maand afhankelijk van hoeveel maanden je in één keer koopt.

Het maandelijkse abonnement van de dating app Vibe kost:

  • € 9,99 per week (incl. 1 date credit )
  • Tot 3 maanden: € 19,99 per maand (incl. 3-9 date credits)
  • 6 maanden: € 16,50 per maand (incl. 20 date credits)
  • 12 maanden: € 16,50 per maand (incl. 50 date credits)

De date credits zijn hier bij inclusief, maar je kan altijd meer kopen. Dit zijn dus eigenlijk het aantal keren dat je op een date kan, totdat je credits op zijn. De kosten hiervan zijn als volgt:

  • € 7,50 voor 1 credit
  • € 60 voor 10 credits
  • € 125 voor 25 credits

De Dating App Vibe

Online daten bij Vibe biedt dus een hele leuke nieuwe wending in de wereld van online datingapps, en het is ook puur ontwikkeld als dating app.

Om deze te proberen als één van de eerste 10.000 gebruikers, download dan via volgende link!

Play Store Download Datingapp
Download datingapp in App Store