Match4me Datingapp Review

Match4me is een datingsite waar je met andere hoog opgeleiden singles kan daten. Deze site heeft ook een dating app. Met de dating app kan je makkelijk onderweg in contact blijven met de andere leden op het platform.

Match4me heeft qua verhouding man/vrouw ook bijna de ideale verhouding. Het is bijna gelijk. Daarom zal je van beide kanten wel voldoende berichten mogen verwachten. Een account aanmaken is gratis, en je zit nergens aan vast.

Andere dating apps voor hoog opgeleiden singles zijn bijvoorbeeld EliteDating en eMatching.

App downloaden en account aanmaken

De Match4me dating app kan je downloaden via de App Store op een iOS apparaat of via de Play Store van een toestel met Android. Je zoekt gewoon op ‘Match4me’, en je zal de app vinden. Klik op downloaden, en de app staat binnen de kortste keren op je telefoon.

Als je de app voor het eerst opent, kan je je gratis inschrijven of inloggen als je al een account hebt. Inloggen in de app doe je door rechtsboven op ‘Inloggen’ te klikken. Dit kan je doen als je bijvoorbeeld op de site al een account aan hebt gemaakt.

Nog geen account bij Match4me? Klik dan op ‘Gratis inschrijven’, en volg het process om je account aan te maken.

Hierbij moet je een aantal basisgegevens opgeven. Denk bijvoorbeeld aan je geslacht, opleiding (HBO of WO), en je e-mailadres.

Eenmaal een account aangemaakt, is het verstandig om nog even naar je profiel toe te gaan. Hier kan je nog het een en het ander aanpassen. Daardoor wordt je profiel aantrekkelijker, en kom je waarschijnlijk sneller in contact met andere singles. Denk bijvoorbeeld aan het uploaden van een leuke profielfoto, dat werkt altijd heel goed.

Match4me app gebruiken

Eenmaal een account en profiel aangemaakt, is het tijd om de app te gaan gebruiken.

Je hebt diverse mogelijkheden in de app. Zo kan je op zoek gaan naar andere singles door middel van de uitgebreide zoekfunctie.

Naar die personen kan je bijvoorbeeld berichten sturen, of hun profiel en foto’s bekijken. Zo kom je er achter of ze bij je passen.

Verder kan je ook zien wie er bijvoorbeeld je profiel heeft gezien, en kan je in de app diverse quizzes spelen met anderen.

Ook kan je van ‘Things2Share’ gebruik maken. Hiermee kan je dingen delen op een tijdlijn, wat er bijvoorbeeld door je heen gaat. Zie het als een soort Facebook tijdlijn geïntegreerd in de Match4me app.

Betaald lidmaatschap

Je kan de dating app gewoon gratis downloaden, en ook het aanmaken van een accounts gratis. Wel heeft deze dating app ook een betaald lidmaatschap.

Daarbij krijg je een hoop extra functies. Bijvoorbeeld het versturen van gepersonaliseerde berichten, daadwerkelijk je profielbezoekers bekijken, onbeperkte interesse berichten versturen en de prive messenger gebruiken.

Hiervoor betaal je wel wat kosten. Dit zijn maandelijkse kosten. Hoe langer je abonnement loopt, hoe lager de maandelijkse kosten. De Match4me kosten zijn als volgt:

  • 1 maand: € 29,95
  • 3 maanden: € 19,95 per maand
  • 6 maanden: € 14,95 per maand
  • 12 maanden: € 9,95 per maand

Let op dat je ook weer op tijd het betaalde account stopzet als je er niet meer gebruik van wilt maken. Anders krijg je namelijk te maken met een automatische verlenging, en moet je weer bijbetalen.

Ervaringen Match4me

Hieronder kan je de reviews van andere leden met dit dating platform lezen. Laat ook zeker je eigen ervaring achter, om zo anderen te helpen met het vinden van de beste dating app.

Plaats een reactie