gayParship Datingapp Review

Online daten wordt vaak gericht op een bepaalde doelgroep met gerichte voorkeuren. Parship heeft daarom een tak onder hun originele datingsite gehangen, speciaal gericht op daten voor homo’s! Hier kan je als man of vrouw andere singles met gelijke voorkeuren ontmoeten en mee afspreken!

Doelgroep gayParship

GayParship is een dochtersite van Parship, puur gericht op gay singles die op zoek zijn naar een date met hetzelfde geslacht. Deze datingsite is dan ook een hele fijne keuze, aangezien je alle voordelen van Parship hebt, maar toch binnen de gay doelgroep blijft.

Wat nog enigszins opvalt is dat er toch driekwart van de leden hoger opgeleid is ondanks dat dat niet persé de doelgroep is! Veel singles vinden hier een relatie met een slagingspercentage van meer dan een derde. Naast de focus op homo’s en lesbiennes, spitst gayParship zich vooral op vrijgezellen van boven de 30 jaar oud die serieus op zoek zijn naar een langdurige relatie. De meeste singles zijn niet ouder dan 55 jaar.

Gratis Lidmaatschap gayParship

Bij gayParship kan je net als bij de moederdatingsite zonder enige kosten al online daten en gebruik maken van het datingplatform. Zo kan je je gratis aanmelden en testen of de gay datingsite bij je past en of je klikt met de leden. Alle matches verlopen dan ook via het gayParship principe, waarbij je suggesties krijgt voor singles die bij je passen.

Het matchingsprincipe richt zich op het samenbrengen van de leden van de gay datingsite voor een lange tijd. Dit wordt op je profiel toegepast nadat je je gratis hebt aangemeld en de persoonlijkheidstest hebt ingevuld. Naast dat je zelf nieuwe inzichten krijgt over je liefdesleven, krijg je ook meer informatie over jouw relaties met anderen.

Makkelijk Online Daten

Een gratis account geeft je de nodige hulpmiddelen om online daten te starten. Zo kan je genieten van de nog vrij ruime basisfuncties van gayParship en ervaar je hoe makkelijk online daten eigenlijk is. De drempel is een stuk lager en je legt veel directer contact. Daarnaast ben je helemaal anoniem en weet je zeker dat anderen gelijkgestemd zijn. Zij zijn ook, net als jij, op zoek naar een leuke gay single voor een serieuze relatie.

De functies van een gratis profiel bieden dan al enkele mogelijkheden voor het ontmoeten van singles online:

 • Actuele profielen bekijken
 • Berichten uitwisselen
 • IJsbrekers en glimlachen sturen naar profielen
 • Persoonlijkheidstest + korte evaluatie
 • Toevoegen van foto’s aan je profiel

De meeste leden stappen na enige tijd over naar het premium lidmaatschap om zo meer functies te krijgen maar ook meer inzicht te krijgen in hun relatieleven. Over het betaald account is hieronder meer te vinden.

Premium-lidmaatschap gayParship

Een betaald profiel van gayParship geeft je toegang tot een heel nieuwe wereld van online daten. Je kan een abonnement afsluiten voor meerdere maanden welke je een scherpere prijs geven voor meer maanden.

De fijnste toevoegingen van premium lid worden zijn aanvullende diensten als de gratis profielcheck en een uitgebreide analyse van je liefdeskarakter. Je vult de partner-persoonlijkheidstest in en krijgt hier een uitgebreid rapport van waarvoor je met premium account niks betaald. Deze functies zijn voor gratis lidmaatschappen echter los bij te bestellen.

Andere functies van een premium gayParship lidmaatschap zijn als volgt en komen bovenop de bovenstaande basisfuncties:

 • Onbeperkt berichten ontvangen en versturen
 • Alle foto’s van een profiel bekijken
 • Profielcheck door échte datingexperts
 • Lokale zoekfunctie gebruiken
 • Profielbezoekers inzien
 • Garantie op contact met andere singles
 • Uitgebreid persoonlijkheidsrapport

Ondanks dat je voor deze functies betaald, heb je wel weer geluk dat gayParship één van de lager geprijsde datingsites is. In tegenstelling tot concurrentie betaal je een relatief goede prijs voor een groot aantal functies wat andere datingsites helemaal niet aanbieden, zoals de profielcheck en het persoonlijkheidsrapport.

De kosten van de abonnementen zijn als onderstaand beschreven is:

 • 6 maanden: € 44,90 per maand
 • 12 maanden: € 39,90 per maand
 • 24 maanden: € 24,90 per maand

De aanvullende diensten zijn aan te schaffen voor gratis gebruikers van de gay datingsite. Premium gebruikers krijgen deze geheel gratis!

 • Uitvoerige analyse van partnerschaps-persoonlijkheidstest: € 129,-
 • Profielcheck (aan te vragen via de klantenservice) door experts: € 49,-

Ervaringen gayParship

Voor de recensies van voorheen gay-singles of mensen die de liefde hebben gevonden via gayParship bekijk je de reviews, vragen en opmerkingen, hieronder:

1 gedachte over “gayParship”

Plaats een reactie