Bilove Datingapp Review

Bilove is de datingsite voor vrouwen. Ben je een vrouw en op zoek naar een andere vrouw, dan kan je terecht bij Bilove. Het is daarmee een van de weinige datingsites die zich volledig op vrouwen richt.

Bilove is niet enkel een datingsite voor lesbische vrouwen. Biseksuele vrouwen zijn ook zeker welkom, vandaar de naam Bilove natuurlijk. Ook als je niet helemaal zeker weet wat je moet doen als je je aangetrokken voelt tot vrouwen.

Op Bilove kan je vrouwen vinden met diverse redenen. Misschien om je fantasie waar te maken, ervaringen op te doen of alleen ervaringen uit te wisselen.

Dus als je als vrouw interesse hebt in andere vrouwen, op wat voor een manier dan ook, kan je je gratis aanmelden bij Bilove.

Gratis account Bilove

Een account aanmaken op de site is erg makkelijk om te doen, en uiteraard gratis. Om je aan te melden, hoef je in eerste instantie maar een paar gegevens van jezelf op te geven. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de naam die je op Bilove wilt gebruiken als profielnaam, je geboortedatum, land, provincie, leeftijd van de vrouwen die je zoekt en een kleine omschrijving over jezelf.

Je krijgt hierna vrijwel direct een mailtje van Bilove waarmee je je account kan goedkeuren.

Als je eenmaal je account goedgekeurd hebt door op de verificatielink te klikken, kan je inloggen op je profiel.

Hier kan je vervolgens nag wat dingen op je profiel aanpassen en toevoegen. Zo kan je ook je echte naam opgeven, wat uiterlijker kenmerken en dingen die je omschrijven (zoals of je sportief bent, verlegen, of andere kenmerken). Daarnaast nog diverse interesses en hobby’s die misschien interessant zijn voor andere vrouwen om te weten.

Ook kan je foto’s toevoegen aan je profiel. Deze kan je beschermen van alle leden op de site, en enkel laten zien aan mensen die je toegevoegd hebt als favoriet. Daarmee kan je wat discreter via de site daten.

Als je dit eenmaal gedaan hebt, kan je op zoek gaan naar andere vrouwen op de site. Dit doe je met behulp van de zoekfunctie. Ook zie je een overzicht van de vrouwen die onlangs ook ingelogd zijn op de site, om de meest actieve profielen te zien.

Mocht je iemand tegenkomen die je wel leuk vindt, kan je een knipoog sturen. Om meer te kunnen, heb je helaas ook op deze site een betaald account nodig.

Premium functies Bilove

Met een premium account op Bilove kan je ongelimiteerd gebruik maken van de site. Zo kan je onbeperkt profielen bekijken en ook daadwerkelijk zien wie een flirt of knipoog naar je gestuurd heeft.

Vervolgens kan je ook met die vrouwen chatten om zo echt in contact te komen met anderen.

Met een betaald account heb je ook het voordeel dat jouw profiel bovenaan de zoekresultaten wordt getoond op het moment dat je inlogt.

Kosten Bilove

Bilove rekent de volgende kosten voor een betaald abonnement:

  • 3 maanden: € 16,65 per maand (€ 49,95 totaal)
  • 6 maanden: € 9,99 per maand (€ 59,95 totaal)
  • 12 maanden: € 5,83 per maand (€69,95 totaal)

Om de zoveel tijd zie je ook nog wel dat Bilove een aanbieding heeft. Bezoek gerust eens even de site om te zien of ze een actie hebben op de abonnementen.

Betaling voor je abonnement kan je voldoen via verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld iDeal, Creditcard, overschrijving, Bancontact of KBC (voor België). Mocht je twijfels hebben over de anonimiteit, Bilove geeft aan dat je de naam Bilove nergens op de afrekeningen ziet staan.

Bilove opzeggen premium account

Als je geen gebruik meer van het betaalde abonnement van Bilove wilt maken, dan is het van belang dat je dit handmatig opzegt.

Doe je dit niet, dan wordt het namelijk automatisch verlengd. Zonde, als je niet besluit om deze datingsite verder te gebruiken.

Houd ook rekening met de opzegtermijn, die is bij Bilove relatief lang. Maar liefst 5 dagen voor betalingen via iDeal en 2 dagen voor bijvoorbeeld creditcard betalingen.

Ook het opzeggen van je account gaat nog op een wat ouderwetse manier, je moet namelijk een formulier voor feedback op de site invullen om dit te regelen.

Bilove ervaringen

Hieronder verzamelen we ervaringen en reviews van andere leden die Bilove hebben gebruikt. Heb je zelf ervaringen met Bilove? Deel die dan zeker hieronder, zo kunnen andere mensen die op zoek zijn naar een gratis datingsite de beste site vinden.

Reviews van Bilove lezen, kijk hieronder de reacties van anderen.

Plaats een reactie