Opzoeknaarjou Datingapp Review

Als je op zoek bent naar een gratis datingsite voor christenen, dan is Opzoeknaarjou op zoek naar jou. Opzoeknaarjou.nl noemt zichzelf de grootste christelijke datingsite van Nederland. Hier vind je veel leden die ook het christelijke geloof hebben, en waarschijnlijk dus dezelfde normen en waarden delen.

Opzoeknaarjou bestaat al sinds 2005, en heeft dus al jarenlange ervaring met online dating. Niet zo gek, want er is best veel vraag naar een datingsite zoals deze. Gelovigen zijn immers vaak op zoek naar een relatie met iemand anders waarmee ze hun geloof kunnen delen.

Ook gaat de site zeker met zijn tijd mee. Met een mobiele site en een dating app kan je overal gebruik maken van de site, als je maar toegang tot internet hebt.

Gratis inschrijven Opzoeknaarjou

Via de website kan je een gratis profiel aanmaken.

Wel is het natuurlijk van belang dat je dezelfde religieuze affiniteit hebt als de rest van de leden op de site. Omdat de Bijbelse normen en waarden erg respecteert worden, moet je voldoen aan een soort strenge screening.

Bij het aanmaken van je account moet je diverse vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld over het geloof, je hobby en andere persoonlijke interesse. Gewoon net als elke andere datingsite, behalve dat ze ook iets over het geloof vragen.

Laat je dus zeker niet afschrikken omdat je hier leest dat er een strenge screening is. Zo streng is die niet, zeker niet als je als christen op zoek bent naar een christelijke datingsite. Vragen die je gesteld worden zijn in de trant van ‘hoevaak ga je naar de kerk’ of naar wat voor een mensen je op zoek bent (relatie of vrienden).

Het doel van deze datingsite is ook niet per se om een relatie te vinden. Het kan wel, maar je kan dus ook opgeven dat je enkel op zoek bent naar nieuwe vrienden.

Met een gratis account op Opzoeknaarjou kan je al van een aantal functies gebruik maken. Je bent wel een beetje beperkt helaas. In ieder geval kan je chatten met andere leden, de foto’s en video’s bekijken en zelfs zien wie je profiel heeft bekeken.

Ook krijg je als gratis lid de eerste twee dagen een upgrade naar het betaalde account. Zo kan je echt volledig kennismaken met deze datingsite.

Opzoeknaarjou kosten

Inschrijven is dus gratis, en dan krijg je al twee dagen toegang tot de betaalde functies. Ideaal als je een site graag even wilt testen.

Wil je gebruik blijven maken van alle opties op de site, dan moet je betalen voor een account. De kosten bij Opzoeknaarjou zijn daarvoor als volgt:

  • 1 maand: € 11,95
  • 3 maanden: € 26,95
  • 12 maanden: € 79,-

Wat betreft prijzen is Opzoeknaarjou dus best goedkoop. Zeker als je het vergelijkt met andere populaire (algemene) datingsites zoals Parship of Lexa.

Je kan een betaling voldoen via iDeal. Ook andere betaalopties zijn mogelijk, daarvoor is het handigst om even contact te zoeken met de helpdesk van Opzoeknaarjou.

Account verwijderen

Als je klaar bent met daten via deze datingsite, dan kan je je account verwijderen.

Dit doe je heel simpel door de volgende stappen te volgen:

  • Login op de sites
  • Ga naar je account (rechtsboven op je profiel klikken)
  • Navigeer naar je accountinstellingen
  • Kies voor het opzeggen van je account

Ervaringen Opzoeknaarjou

Heb je ervaring met deze datingsite? Deel die hieronder dan zeker. Op die manier kunnen we andere bezoekers helpen om de juiste datingsite te vinden.

Ben je op zoek naar reviews voor Opzoeknaarjou? Dan vind je hieronder ervaringen van andere leden met het platform.

Plaats een reactie