Funky Fish Datingapp Review

Funky Fish is een datingsite en community voor de christenen in Nederland. Het is via deze site dus niet enkel mogelijk om een date of relatie te vinden, maar ook om vrienden en andere gelovigen te ontmoeten.

Ongeacht of je protestant, katholiek of evangelisch bent, je kan bij Funky Fish terecht om andere singles en christenen te ontmoeten.

Op Funky Fish vind je zo’n 30.000 leden, waarvan de verhouding tussen mannen en vrouwen redelijk gelijk is (iets meer vrouwen). Van die leden zijn er ongeveer 80% single. Dus als je op zoek bent naar een relatie, kan je ook zeker hier terecht.

Gratis aanmelden Funky Fish

Je inschrijven met een account op Funky Fish is uiteraard helemaal gratis om te doen. Je hoeft hier niet voor te betalen.

Mocht je al andere datingsites geprobeerd hebben (bijvoorbeeld Parship, Lexa of EliteDating), dan zal je merken dat Funky Fish daadwerkelijk anders is. De focus ligt niet enkel op het aanmaken van je eigen profiel om vervolgens op zoek te gaan naar andere singles. Het is veel meer een community om met diverse groepen mensen in contact te komen.

Natuurlijk kan je wel zelf een profiel aanmaken en gaan praten met andere singles, maar je kan veel meer dan dat.

Zo kan je nieuws lezen, je in chatrooms (met meerdere mensen) begeven of een eigen blog schrijven (of de blogs van anderen lezen).

Verder kan je ook excursies organiseren, meedoen aan de excursies, belangengroepen vormen en diverse andere evenementen organiseren of deelnemen.

Met een gratis account krijg je de mogelijkheid om 1 bericht per dag te versturen. Ook kan je 1 boogbericht per week plaatsen. Wat wel fijn is, is dat je gebruik kan maken van de geavanceerde zoekfunctie.

Premium abonnement Funky Fish

Ga je Funky Fish echt als datingsite gebruiken, en wil je vaker dan 1 keer per dag berichten kunnen sturen, dan kan je eens kijken naar een betaald abonnement.

Met zo’n (Goudvis) abonnement, kan je veel extra dingen doen. Namelijk:

 • Chatten met leden
 • Profiel verder mooi maken
 • Evenementen organiseren
 • Zien wie je profiel heeft bekeken
 • Onbeperkte berichten sturen
 • Anoniem het profiel van anderen bekijken
 • Kiezen wie je een bericht mag sturen, en van wie je liever niks ontvangt

Kosten Funky Fish

Kies je voor zo’n premium lidmaatschap, dan krijg je te maken met de volgende kosten:

 • 1 maand: € 9,95
 • 3 maanden: € 19,50
 • 6 maanden: € 29,50
 • 12 maanden: € 39,50

Erg goedkoop als datingsite dus. Zeker ook als je beseft dat je met de gratis functies van Funky Fish ook al erg veel mogelijkheden hebt.

Funky Fish activiteiten

Erg populair op de site zijn de activiteiten die georganiseerd worden. Dit kan je als (betalend) lid organiseren. Elke maand zijn er weer veel activiteiten te vinden waarvoor je je kan aanmelden.

Dit toont al dat de community van Funky Fish erg actief is, wat fijn is om te weten als je overweegt om je hier aan te melden.

Ook worden er om de tijd diverse (single) reizen vanuit Funky Fish zelf georganiseerd. Zo kan je op vakantie gaan met andere singles, en genieten van een tijd in het buitenland. Wie weet loop je daar ook wel je toekomstige partner tegen het lijf.

Funky Fish ervaringen

Heb je ervaringen met deze datingsite? Laat het hieronder zeker even weten. Op die manier helpen we andere potentiële in hun zoektocht naar de beste datingsite.

Hieronder lees je reviews over Funky Fish van andere leden.

Plaats een reactie