TOP 5 beste dating apps voor swingers (2023)

Om een relatie wat extra spanning te geven, zijn er stellen die ervoor kiezen om (erotisch) contact te zoeken met andere stellen. Ook wel swingers genoemd. Swinger dating lijkt iets wat steeds vaker gebeurt, dus als je daar interesse in hebt is dat zeker mogelijk. Ook zijn er hiervoor dating apps en datingsites, waarbij je andere swingers kan vinden via het internet. Dit kan bij je in de buurt zijn, maar ook ver weg.

Dit artikel is gewijd aan de beste dating apps voor swingers. Ideaal als je ook eens iets anders wilt dan de offline parenclub waar je natuurlijk ook naartoe kan gaan, als je daar nog niet zoveel van af wist.

1. Regioswingers – beste voor swingers

regioswingers-overview

Regioswingers is bij uitstek de beste plek voor het vinden van swingers dating. Het is de app die een focus puur heeft op het vinden van andere swingende stellen. Daardoor weet je dus direct wat je op het platform kan vinden, wat in ieder geval erg fijn is.

Regioswingers zoekt verder vooral, zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, in de regio. Veel stellen vinden het immers fijn om redelijk in de regio een ander swingend stel te vinden. Kijk er gerust eens op rond, het aanmaken van een account is in ieder geval helemaal gratis.

Uiteraard staat discretie bij dit platform hoog in het vaandel. Je kan een geheel anoniem account aanmaken, als je dat wenst. Weet wel dat je een stuk minder reacties zal ontvangen als je geen interessante of leuke foto’s te tonen hebt.

Of bekijk RegioSwingers voor meer informatie.

2. Novamora – spannend contact met anderen

Nova Mora .nl

Novamora is een dating app (of in ieder geval de mobiele site) is een platform die je vaak ziet terugkomen. Zowel in de lijstjes op Datingappkeuze (bijvoorbeeld ook als het gaat om sex apps), als op de radio en tv. Het platform heeft diverse spotjes waarin je het terug ziet komen.

Het fijne daaraan, is dat het een redelijk grote doelgroep bereikt. Op Novamora zal je dus veel andere leden vinden. Ze zijn helaas niet allemaal op zoek naar swingers, maar toch zul je er voldoende op de site kunnen vinden. Zeker als je in bent voor iets als een trio kan Novamora je ook goed op weg helpen.

Novamora is wat breder opgezet dus, waardoor je ook mensen vindt die single zijn of die juist een affaire willen beginnen. Doe ermee wat je wilt, je vindt op het platform in ieder geval voldoende leden.

Of bekijk Novamora voor meer informatie.

3. Ondeugend Daten – ondeugende dates vinden

Ondeugend Daten .nl

Ondeugend Daten is ook een platform die ideaal is als je op zoek bent naar een erotisch getinte date. Op Ondeugend Daten vind je vele verschillende profielen. Ook weer niet alleen maar andere stellen, daarvoor zijn er te weinig specifieke in Nederland.

Wel vind je er dus veel andere leden die op zoek zijn naar een spannende date. Dat kunnen single mannen en vrouwen zijn, maar soms kom je ook gerust een ander stel tegen die willen swingen. Als je duidelijk bent in wat je bent en waar je naar op zoek bent, zal je ook via Ondeugend Daten een goede kans maken om in contact te komen met ondeugende mensen.

Of bekijk Ondeugend Daten voor meer informatie.

4. Second Love – spannende avonturen zoeken

Second Love .nl

Second Love ken je misschien wel als site waarop je een affaire kan zoeken. Daar is het natuurlijk wel groot mee geworden. Maar toch vind je er ook heel veel andere mensen, die gewoon op het platform zitten om andere leden te vinden voor spannend contact.

Als swinger zou je ook Second Love een kans kunnen geven. Als je duidelijk in je profiel aan kan geven dat je als stel op zoek bent naar iemand om mee te swingen, dan zal je zien dat er al veel mensen die daar toch geen interesse in hebben in af zullen vallen.

Op dit platform kan je dus ook wel goed terecht, maar je moet je goed beseffen dat je hier vooral enkele personen zal vinden. Dus andere stellen wat minder. Tenzij elk stel dat dit artikel leest een account aanmaakt bij Second Love, dan is de kans natuurlijk al een stuk hoger.

Of bekijk Second Love voor meer informatie.

5. Tinder – de meest gebruikte dating app

tinder dating app

Ook Tinder is nog een dating app die je zou kunnen proberen. Het behoeft waarschijnlijk geen introductie, iedereen is ondertussen wel met de app bekend.

Via Tinder gebeurt het ook wel eens dat er een stel voorbij komt in de app, dus ze zijn er wel op te vinden. Of het ook daadwerkelijk een app is om te gebruiken voor het swingen met andere stellen is maar de vraag. Als je op zoek bent naar een derde persoon voor een trio is het wel een app die je zeker eens kan proberen. Wees uiteraard wel heel duidelijk in je profiel waarvoor je de app gebruikt en wat je zoekt, zo voorkom je matches met mensen die toch geen interesse hebben.

Tinder is gratis te downloaden in de App Store & Play Store.

Tips voor online swingers dating

Online dating, en dus ook online swingers dating, gaat altijd gepaard met een paar tips waarvan het goed is om ze een beetje te volgen. Dit om het voor jou en anderen makkelijker te maken om met elkaar in contact te komen en weten wat jullie van elkaar willen.

Als eerste en belangrijkste is het om duidelijk te maken wat je bedoeling is. Als je op Tinder zit is het bijvoorbeeld minder duidelijk dan als je op Regioswingers zit dat je wilt swingen. Zorg dus dat dit goed overkomt op anderen.

Vervolgens is het natuurlijk zaak om contact te leggen met elkaar. Hoe je dit doet, zal uiteindelijk per persoon/stel verschillen, dus daar niet per se tips voor. Wat wel een goede kan zijn, is om daarna ook eens gebruik te maken van de videochat. Door covid-19 zijn we allemaal wel gewend geraakt aan de video opties, dus iedereen heeft daar wel ervaring mee.

Op deze manier krijg je een beter beeld van de andere persoon of ander stel. Daarnaast, en ook niet onbelangrijk, kan je zo beter uitsluiten dat je niet met een nep profiel te maken hebt.

Als laatste tip is het van belang om duidelijke afspraken te maken met het andere stel, en onderling. Wat willen jullie doen, hoe ver wil je gaan, etc. Veel mensen denken dat swingen puur om seks gaat, maar sommige koppels doen dat liever niet, maar enkel erotisch contact. Het is dus goed om daar de eventuele grenzen in duidelijk te stellen.

Online swingen vs parenclubs

Parenclubs zijn altijd de plek geweest voor swingers waar ze terecht konden en kunnen voor het vinden van andere stellen. Daar vind je andere ‘geïnteresseerden’ en kan je diezelfde avond vaak al afspraken maken.

Toch zie je dat steeds meer swingers gebruik maken van de mogelijkheden om online te daten. Dit kan als aanvulling zijn op de parenclub, of omdat er online meer te vinden is.

Het een sluit het ander dus zeker niet uit. Je kan prima contact blijven leggen bij een parenclub, en daarnaast op een swingers app actief zijn. Zo kan je misschien ook zelfs via de dating apps in contact komen met anderen, om vervolgens bij een parenclub af te spreken. Zo heb je waarschijnlijk het beste van de twee werelden.

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie