Sugar Dating Apps Nederland (Top 4)

Ben jij op zoek naar een geschikte datingapp om de sugar dating daddy of mommy van je leven te vinden? Dan zit je helemaal goed bij onderstaande keuzegids. Hierin staan de 4 beste dating apps als het gaat om sugar dating in Nederland!

Zo’n Suikerarrangement houdt dan in dat je als sugarbaby matcht met een man of vrouw met meer levenservaring en profiteert van elkaars eigen voordelen. Denk hierbij aan ervaring, jonge energie maar ook zie je vaak financiële middelen in het spel.

Lees verder voor een heldere uitleg van de beste datingapps in de sugar dating en download de app die bij je past!

1. RichMeetBeautiful – Nummer 1 in Nederland

De grootste op het gebied van sugar dating Nederland, blijft steevast RichMeetBeautiful. RMB is de eerste keuze voor sugar baby’s om een breed aanbod aan zowel suikerooms als suikertantes te ontmoeten.

Ondanks dat de website nog geen specifieke datingapp heeft, bieden zij wel een perfect geoptimaliseerde datingsite om ook op mobiel van hun diensten gebruik te maken.

Of bekijk RichMeetBeautiful voor meer informatie.

Pluspunten

 • Enorm internationaal aanbod
 • Optie voor Gratis profiel

Minpunten

 • Geen speciale datingapp
 • Ook veel willekeurige mensen

2. SuikerArrangement – Nationaal Platform

Suiker Arrangement Ooms Tantes

SuikerArrangement is een Suiker Datingsite van Nederlandse bodem en focust zich puur en alleen op sugar dating in Nederland. Perfect voor wat je zoekt als je het gewoon eenvoudig wilt houden, zonder enorm op de voorgrond te treden.

Hier vind je zonder problemen jouw suikeroom of -tante en is sugar dating ook enorm toegankelijk gemaakt om als ervaring lid een sugarbaby te vinden! Via je mobiel is alles vlekkeloos bereikbaar en kan je alles enorm discreet en anoniem via privéberichtjes afspreken.

Pluspunten

 • Snel en Direct toegankelijk
 • Puur Nederlands

Minpunten

 • Niet een grote ledenbase

3. Seeking.com (SeekingArrangement) – Grootste Internationaal

Seeking.Com Arrangement sugar dating

Een laatste enorm fijne sugar dating website is Seeking.com, maar dit is niet alleen voor Nederlanders. Origineel is dit dan ook een internationaal platform, en te gebruiken in maar liefst 8 talen in een heleboel landen.

Seeking.com staat bekend om hun manier van matchen, waarbij zij het liefst gewoon mensen bij elkaar willen brengen die daar beter van worden. Dit is niet persé gericht op seks, liefde, relaties of daten, maar kan al een zoektocht zijn naar bijvoorbeeld een mentor!

Je kan het zo ver laten komen als je zelf wilt.

Play Store Download Datingapp

Pluspunten

 • Ook voor zakelijke relaties
 • 10+ miljoen leden wereldwijd
 • Datingapp voor Android!

Minpunten

 • Ook wel wat nepprofielen
 • Sommige intenties onduidelijk

4. SeekForSugar – Focus op Sugarbaby’s

seek for sugar datingsite

Een volgende om aan te stippen blijft zeker SeekForSugar, aangezien zie erg handig de focus leggen op meer de hogere middenklasse. Zo gaan zij ook met hun leden om, dus zie je veel leden afkomstig uit grote klasse die net als jij anoniem willen daten.

Het mooie van een sugar datingsite die ook alleen voor dat doel gemaakt is, is dat iedereen er komt voor dezelfde reden. Niemand zal dus mysterieus blijven of achterhouden waarom zij lid zijn. Je kan via de filters helemaal zelf instellen naar wie je op zoek bent, en in no-time een date met iemand plannen! Ervaar het zelf, helemaal gratis.

Pluspunten

 • Focus op nationaliteit
 • Gratis voor sugar baby’s!
 • Volledig anoniem totdat jij anders besluit

Minpunten

 • Aardig prijzig voor sugar daddy’s en mommy’s
 • Geen specifiek ontwikkelde sugar datingapp

Tips voor het kiezen van een sugar dating app

Het kiezen van een sugar dating app doe je altijd op basis van wat je zelf het meest belangrijk vindt. Ga niet af op de meningen van anderen, maar kies voor jezelf en aan welke waarden je zelf het meeste waarde hecht.

Zo kan je bijvoorbeeld kijken naar de verschillen in sugar dating app op basis van locatie, dus internationaal of in Nederland. En of er verwacht wordt dat je online of offline gaat afspreken. Belangrijke zaken om te overwegen in een zo’n datingapp zijn:

 • Locatie gebaseerd daten
 • Gebruikers- en klantvriendelijkheid van de datingapp
 • Veiligheid, discretie en privacy
 • Anoniem of openbaar profiel
 • Prijs! (Per maand, per credit of eenmalig)

Wees er ook bewust van, dat het fijn is voor jezelf om een platform te kiezen met veel verschillende suikerooms en suikertantes! Zo kan je met filters van voorkeuren en eigenschappen, vaak de juiste match vinden.

Hoe vind je de juiste sugar baby/daddy?

Voor het vinden van de juiste sugar baby of suikeroom heb je hierboven in ieder geval al de juiste informatie om een dating app of sugar datingsite uit te zoeken. Nu is het nog belangrijk om de juiste van het platform te plukken.

De beste manier hiervoor is te beginnen met het lezen van bovenstaande tips, en vervolgens te bedenken wat je nou precies wilt. Wil je geld, liefde, genegenheid, aandacht of wat heel anders? Een belangrijke vraag, welke duidelijkheid schept voor beide kanten.

Zorg dus dat je enigszins voorbereid bent en duidelijk jouw grezen aangeeft! Dan kan er niks mis gaan wanneer puntje bij paaltje komt. Vragen of opmerkingen? Laat een reactie of ervaringen achter van jouw sugar dating verhaal!

5/5 - (2 stemmen)

43 gedachten over “Sugar Dating Apps Nederland (Top 4)”

 1. Ik ben een leuke meid van 24jaar die opzoek is naar aangenaam gezelschap.
  En iemand die mijn verwend en mij financieel steunt en verwend met cadeautjes en geld

  Beantwoorden
 2. Ik ben een jonge meid van 24jaar
  Ik hou van luxe en genieten van het leven.
  Wil jij een leuke tijd beleven met aangenaam gezelschap en kan je mijn financieel ondersteunen en verwennen word mijn sugardaddy en laat ons samen genieten!

  Beantwoorden
 3. Ik ben een gezellig leuke meid 23 jaar.
  Ik ben op zoek naar een leuke man die ik gezelschap kan bieden via telefoon of real life. En mij financieel wilt een ondersteuning wilt geven.

  Beantwoorden
 4. Hi ik ben Sherrel ik ben een gezellige zorgzaame lieve dame hou van ontspanning uiteten,bios,wandelingen,ik kook graag,Ik zoek een suggeardaddy waarmee ik leuke dingen kan doen die mij financiewl kan ondersteunen.En waarmee ik goeie maatjes kan zijn waar ik altijd ook klaar voor staat die me altijd mag contacten via telefoon app,ben jij die persoon bericht me groetjes Sherrel

  Beantwoorden
 5. Hi ik ben Sherrel ik ben een gezellige zorgzaame lieve dame hou van ontspanning uiteten,bios,wandelingen,ik kook graag,Ik zoek een suggeardaddy waarmee ik leuke dingen kan doen die mij financieel kan ondersteunen.En waarmee Friends for LIFE kan zijn je mag me altijd l contacten via telefoon app,ben jij die persoon bericht me groetjes Sherrel

  Beantwoorden
 6. Ik ben een gezellig leuke meid 23 jaar.
  Ik ben op zoek naar een leuke man die ik gezelschap kan bieden via telefoon of real life. En mij financieel wilt een ondersteuning wilt geven.

  Beantwoorden
 7. Hallo zoek een lieve aardige suggerdaddy

  Om elkaar gezelschap te houden en te genieten van elkaar.

  Graag iemand die geld uitgeeft en niet in zijn zakken laat zitten.
  Lach geniet en leeffff!!!!

  Beantwoorden
 8. Ik ben een spontane gezellig jonge vrouw van 32jaar.
  Ik ben op zoek naar een leuke man die ik gezelschap kan bieden via telefoon of real life. En mij financieel ondersteuning wilt en kan geven.

  Beantwoorden
 9. Ben opzoek naar een suggardaddy. Iemand die financieel kan helpen, ik heb een uitkering, dus geen vet pot.
  Maar ik zoek ook iemand waarmee ik regelmatig leuke dingen mee kan doen.

  Beantwoorden
  • Leuke, ondernemende, donker getinte dame, die weet wat ze wil. Is op zoek naar een sugardaddy.
   Voornamelijk voor het doen van leuke dingen samen, enjoying life.
   in ruil daarvoor aandacht, warmte en een parel aan zijn zijde.
   nieuwsgierig geworden?

   Beantwoorden
 10. Heyy ik ben een leuke en lieve donkere meid die op zoek is naar een sugardaddy die mij financieel kan ondersteunen en in ruil daarvan geef ik hem mijn liefde en warmte wanneer hij dat wilt.

  Beantwoorden
 11. Lieve Sugarmom,
  Ik, goed verzorgde lieve gentlemen, 57 jr (zie er heel jong uit) Indische komaf, WO opleiding, houdt van koken en gezelligheid. Bezoekt graag het Concertgebouw voor een klassieke opera voorstelling of kunst kijken en musea bezoeken.
  Ik ben sportief (wandelen, hardlopen) en golf graag.
  Ik ben op zoek naar een Sugarmom.
  Interesse? Dan hoop ik op een wederzijdse kennismaking.
  Ik wacht met spanning.
  Lieve groet en een knuffel.

  Beantwoorden
 12. Hai! Ik ben Kelly, 23 jaar en opzoek naar een sugardaddy die mij financieel wil helpen, en daar de aandacht en gezelligheid voor terug krijgt. Stuur me een mailtje en hopenlijk tot snel!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie