Lexa 3 dagen gratis: Full Member!

Op het eerste gezicht ben je misschien skeptisch dat je Lexa zomaar enkele dagen zo’n premium membership helemaal gratis weggeeft, maar dat is helemaal niet nodig!

Lexa heeft een specifiek doel achter hun 3 dagen gratis full membership actie omdat zij samenwerken met andere dating partners. Met de aanbieding kan je dus tijdens deze drie Lexa gratis gebruiken met alle betalende diensten die bij een full member horen!

Bekijk de actuele aanbiedingen!

Kennismakingsaanbiedingen

De bovenstaande actie is exclusief voor nieuwe leden en kan dus helaas niet gebruikt worden door bestaande leden. Als je al een bestaand profiel hebt, kan je een premium account overwegen, hierover vind je ook meer in dit artikel.

Heb je echt nét een nieuw account aangemaakt? Dan kan je ook contact opnemen met de klantenservice! Het zou zomaar kunnen dat je nog binnen de limiet valt en je na contact met Lexa alsnog de kennismakingsaanbieding kan activeren.

Doel van de aanbieding

Het doel van de aanbieding voor 3 dagen gratis full membership is dus om nieuwe leden alle ruimte te geven in hun online dating avontuur. Lexa weet als geen ander dat het vaak lastig is om kennis te maken met online daten. Aangezien je nu al een grote stap in de goede richting hebt gemaakt, geeft de datingsite je de mogelijkheid om van alles gebruik te maken zonder beperking!

Lexa 3 dagen lang gratis

Via de nieuwsbrief van Lexa zou je ook al het een en ander te weten kunnen krijgen over actuele aanbiedingen.

Over het algemeen zijn hun aanbiedingen beperkt geldig en moet je er dus snel bij zijn. Als je dit leest, zorg dan dat je gelijk de actuele aanbiedingen op Lexa bekijkt.

Speciale aanbieding van Lexa kan je simpelweg activeren door op de link in de ontvangen email te klikken. Let er wel op dat je dan je full membership uitzet van automatisch verlengen als je deze na de 3 dagen gratis niet meer wilt gebruiken.

Al overtuigd om een nieuwe datingsite te proberen? Meld je direct aan!

Alternatieve Membership Opties

Na de 3 dagen gratis kan je dus kiezen om voor het gratis account te gaan en teruggezet te worden naar de basisfuncties van Lexa. De gratis functies die altijd geactiveerd blijven zijn functies als:

  • Profiel aanmaken
  • Belangrijkste zoekfuncties
  • Flirts versturen
  • Berichtenfunctie gebruiken
  • Premium leden chatten

Dus de beste functies heb je al automatisch in de pocket! Indien je toch erg gehecht bent aan het full membership, dan kan je ook kiezen voor een van deze memberships. Je kan hierbij kiezen uit een Basic, Discover of Unlimited membership welke respectievelijk oplopen in maandelijkse kosten.

De functies van je account worden hiermee uitgebreid waarbij je meer leden kan berichten, meer gesprekken kan voeren en meer matches krijgt. De kosten van deze memberships zijn:

  • 1 maand: € 24,99
  • 3 maanden: € 16,99 per maand
  • 6 maanden: € 9,99 per maand

Wil je meer info over de functies en mogelijkheden met een premium membership? Bekijk de de Lexa site zelf en ontvang meer informatie over actuele aanbiedingen en online dating abonnementen!

3/5 - (3 stemmen)

2 gedachten over “Lexa 3 dagen gratis: Full Member!”

Plaats een reactie