Beste datingapps voor gay dating

De reden dat je hier zit is waarschijnlijk omdat je uit Grindr niet genoeg voldoening haalt of dat gay dating via oppervlakkige apps toch niet helemaal z’n vruchten afwerpt.

Mocht je Grindr nu helemaal niet kennen, dan is dat een goede aanrader om mee te beginnen. Anders neem je een kijkje verder hieronder om op zoek te gaan naar dating apps en datingsites die wél de moeite waard zijn!

Bekijk hier verder de 5 beste datingapps voor het daten met andere gay mannen.

1. gayParship – online daten voor een serieuze relatie

Gay Parship .nl

Op nummer 1 staat de kleine broer van Parship, specifiek gericht op gay dating. Hier kan je simpel daten met alleen andere mannen en vrouwen die op hetzelfde geslacht vallen.

Anders dan Parship dus is dat het echt gericht is op gay dating, wat het een erg fijn platform maakt en veilig en betrouwbaar aanvoelt. Door deze specifieke doelgroep is het succespercentage ook erg hoog en vinden al veel gay mannen hier een leuke partner!

Het is helemaal gratis te proberen, ook om zo wegwijs te krijgen in het platform. Hierna kan je zelf kiezen om te upgraden indien je dat nodig vindt en zo andere serieuze singles tegen te komen. In die tijd kan je ook de dating app van gayParship gebruiken voor de volle ervaring!

Maak een gratis account bij gayParship!

2. gayLexa – een serieuze gay datingservice

Lexa .nl

Als tegenpool van gayParship, is Lexa ook een zeer goede keuze voor het serieus zoeken naar vrijgezellen. Het grote verschil is dat Lexa alles onder één koepel zit en je niet een specifieke tak hebt voor gay dating. Met de datingapp van Lexa kan je ook zeer goed daten waar je ook bent!

Dit zorgt ervoor dat je in een iets ruimere doelgroep zit, maar je kan hier alsnog erg makkelijk en snel filteren op jouw eigen voorkeuren! Als je duidelijk bent over je intenties is Lexa een goede keuze om in te stappen bij online dating.

Meld je aan om gratis Lexa te proberen!

3. Guys Dating – dates, partners en vriendschap voor gay guys

Vervolgens een iets specifiekere datingsite die wel gericht is op de gay doelgroep. Hier komen mannen dus online om te daten met de intentie voor slechts een date, of vaak ook voor vriendschap en serieuze relaties. Het gaat hier wel om een datingsite, zonder app maar met een goedwerkende mobiele versie.

GuysDating is daarnaast onderdeel van een Safe Dating Network wat er dus voor zorgt dat je ten eerste veilig kan daten online zonder fictieve profielen. En ten tweede kan je jouw profiel op andere datingsites delen, zodat je nog meer gezien wordt!

Hier kan je dan ook laagdrempelig beginnen met gay dating en zo mannen ontmoeten met dezelfde intenties.

Ga naar Guys Dating voor een gratis account!

4. Gaybuddy – betrouwbare gay contactplaats

De laatste specifieke gay datingsite, helaas zonder app, is Gaybuddy. Deze contactplaats is met name opgezet voor het seksuele vlak van daten en dat is ook de reden dat mannen naar de datingsite gaan.

Afhankelijk van je intenties kan je hier dan dus ook zeer zeker terecht en kennis maken met de wereld van gay dating waar jij naar op zoek bent! Dit is ook de reden dat het succespercentage net wat anders ligt dan bij voorgaande datingapps en datingsites.

Het is aan te raden gewoon zelf even rond te kijken om zo te zien of het goed voor je werkt of dat het toch niet bij je past.

Neem een kijkje bij Gaybuddy.

5. Relatieplanet – beste datingsite voor duurzame relaties

Relatie Planet .nl

De laatste datingsite en tevens datingapp is Relatieplanet, wat veel wegheeft van de gebruikservaring van Lexa. Hier kan je dus terecht voor een date met de voorkeuren en intenties die jij voor ogen hebt.

Relatieplanet richt zich dus op het algemene dating volk en hierom dien je zelf in te stellen naar wat voor persoon je op zoek bent. Dit maakt het ook steeds wat meer duidelijk voor jezelf en je avontuur met online daten, zodat je goed specificeert wat voor persoon je uiteindelijk eraan overhoudt!

Download de app en probeer gratis bij Relatieplanet!

Waar let je op met gay dating app en sites?

Soms kan online daten nog altijd gewoon gevaarlijk zijn omdat je nooit weet wie er aan de andere kant zit. Je hoopt uiteraard op het goede toedoen van de mens, en dat je tegenover je hebt wie je op de foto ziet.

Helaas kan het zijn dat er mensen met verkeerde intenties tussen zitten en daarom dien je altijd je gezonde verstand te gebruiken. Fictieve profielen worden al veel gehandhaafd en zeker met Keurmerk Veilig Daten is dit een afnemend probleem.

Let op voor dingen die te mooi zijn om waar te zijn en spreek altijd af in publieke ruimten! Als laatste zorg je ervoor dat je nooit dingen doet die je echt niet wilt en zet jezelf op 1. Maar, heb altijd lol want daten is leuk!

Plaats een reactie