Beste Dating Apps voor 50 plussers

De online datingmarkt behoort voor iedereen toegankelijk te zijn en de drempel om binnen te komen haalbaar. Voor 50plus senioren is die mogelijkheid er nog niet altijd, maar gelukkig zijn er inmiddels enkele dating apps die daar toch zeker rekening mee houden.

In de wereld van online dating voor 50 plus singles, is het natuurlijk het fijnst als je van tevoren een redelijk of zelfs goed datingplatform kiest waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Lees hieronder over zowel de beste datingsites als bijbehorende datingapps voor een totaalplaatje voor 50plus dating.

1. 50plusmatch – Eerste keuze voor 50plus dating

50plusmatch.nl dating

De eerste keuze voor de beste datingapps voor 50plussers ligt bij 50plusmatch. Zij brengen heel duidelijk de wereld van online dating in kaart door middel van hun datingsite en datingapp.

Hierdoor hoef je ook niet gelijk met een datingapp van start te gaan, maar kan je beginnen met de datingsite versie en vervolgens de app downloaden om waar je ook bent, andere senioren te ontmoeten!

Meld je gelijk gratis aan bij 50plusmatch.nl.

2. EliteDating – Voor hoger opgeleiden senioren

Elite Dating .nl

De tweede keuze zal misschien opvallend zijn, aangezien EliteDating zich in eerste instantie positioneert als datingapp voor hoger opgeleiden. Maar zeker omdat zij een erg gebruiksvriendelijk platform hebben, is het een fantastische keuze voor 50plussers op zoek naar een date.

De algemene doelgroep van EliteDating ligt ook rond dezelfde doelgroep van 50plus waardoor je niet te ver uit de buurt komt van waar je naar op zoek bent. Ook hier geldt dat je van zowel de datingsite als hun speciale datingapp gebruik kan maken.

Maak gratis kennis met EliteDating via de site.

3. Lexa – Brede doelgroep, waaronder 50 plus

Lexa .nl

Een andere in dit straatje, maar enorm geschikt voor 50plus singles, is datingapp Lexa, die een enorm brede doelgroep heeft van veel uiteenlopende leden. Zo zijn er veel verschillende leeftijden en singles, waardoor je altijd hier terecht kan als je nog een beetje zoekende bent.

Lexa is daarom ook enorm gewaardeerd door een groot publiek, en vinden duizende singles de liefde van hun leven via deze datingapp! Voor senioren is het een fijne instapper in online dating, want het de site en app werken enorm eenvoudig waardoor je niet zo veel hoeft te leren.

Schrijf je gratis in via Lexa.nl.

4. Ourtime – Oudere singles op zoek naar een relatie

ourtime.nl datingsite

Vervolgens kijken we naar Ourtime, een datingsite die zich wel alleen richt op senioren. Ourtime beschikt ook over een app voor zowel Android als iOS waardoor je dus waar je ook bent, je zoektocht kan voortzetten.

Deze datingapp is echt voor 50 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of in ieder geval open staan voor een date. Er zijn al vele succesverhalen van ouderen die hier de ware zijn tegengekomen en nog steeds bij elkaar zijn!

Ourtime kan je geheel gratis proberen!

5. Seniorengeluk – Het zit in de naam

SeniorenGeluk .nl

Een andere fijne datingsite is Seniorengeluk, en zij bieden naast hun datingsite in plaats van een datingapp, een geoptimaliseerde mobiele site. Hierdoor kan je alsnog verder daten via je telefoon, waar je bent begonnen op hun datingsite.

Seniorengeluk richt zicht zoals de naam al zegt, op senioren, en ook zeker geluk voor iedereen. Zo verbinden zij dus 50 plus singles voor een goede relatie, date of vriendschap via hun online datingplatform. Al vele vrijgezellen hebben van Seniorengeluk al geluk ondervonden en met plezier online gedate.

Meld je aan voor een gratis account bij Seniorengeluk.nl.

6. 50liefde – 50-plussers op zoek naar ware liefde

50 Liefde .nl

Naast de hiervoor genoemde 50plusmatch, Ourtime en Seniorengeluk, is ook bij 50liefde te zien dat er met veel geluk gebruik van wordt gemaakt. Senioren melden zich hier aan met bovenal de focus op een serieuze relatie en niet zo zeer wat daaromheen te zoeken is.

Uiteraard begint de liefde met een date, maar de intentie ligt op liefde met als uitkomst een relatie. De resultaten zijn dan ook veelbelovend en daarom hoort 50liefde in dit rijtje thuis. Vooralsnog is er geen datingapp, maar kom je een heel eind met de datingsite en mobiele versie.

Bekijk 50liefde direct en schrijf je in!

7. Parship – Van alle markten thuis, geschikt voor senioren

Parship.nl dating

De bekende Lexa hangt tegenover Parship, waarbij de doelgroep vergelijkbaar zijn. Ook Parship biedt die ondersteuning voor iedereen, waaronder 50plussers op zoek naar een date, relatie of vriendschap. Je kan het gratis proberen en kennismaken met andere singles via de datingsite of hun datingapp voor senioren.

Het is daarom ook een erg geschikte datingapp voor 50plus vrijgezellen die zich kunnen vinden in het online daten en graag een volgende stap willen nemen. Senioren die dus nu open staan voor een serieuze relatie of ten minste een date.

Probeer een gratis account bij Parship.

8. 50PlusRelatie – Relaties en dating voor 50 plussers

50plus relatie datingsite

Als laatste is 50plusrelatie niet te vergeten. Een iets minder bekende datingsite maar zeker niet minder goed dan voorgaande 50plus datingapps en datingsites. Zij hebben een iets minder goede site in gebruik maar hebben een goed aantal singles in deze doelgroep.

Doordat zij wat minder bekend zijn en enigszins minder toegankelijk is het een groot voordeel dat het aantal leden wat lager is waardoor je niet oneindig keuze hebt. Dit is fijn als je de zoektocht wilt beperken qua tijd en eigenlijk al snel een leuke partner wilt tegenkomen.

Bekijk direct de website van 50plusrelatie.

Online Datingapps voor Senioren

Online datingapps voor senioren zijn minder groot op de markt maar zeker aanwezig. Zo zijn er nog steeds minstens acht verschillende mogelijkheden om te beginnen met online dating. Als je het nog niet zeker weet, is het fijn als je een vrij brede en bekende datingsite kiest met een gebruiksvriendelijk platform.

Deze sites bieden ook goede support en fijne ondersteuning voor de datingsite en datingapp. Zo kan je zonder teveel moeite beginnen bij een site als 50plusmatch, Lexa of Ourtime en vervolgens overstappen op de datingapp.

Beginnen met 50plus dating online

Voor het begin zijn de bovenste drie datingapps dus een erg fijne start, maar als je het al zeker weet kan je verder kijken naar de rest. Zo doen EliteDating, Parship en Seniorengeluk zeker niet ten onder aan de daarvoor genoemde, en is het maar net wat bij je past.

50liefde en 50plusrelatie zijn erg geschikt voor senioren die als single op zoek zijn naar een leuke partner waar zij de rest van hun leven mee zouden willen delen. Voor meer vragen over de beste datingapps voor 50 plussers, kan je die altijd stellen!

5/5 - (3 stemmen)

3 gedachten over “Beste Dating Apps voor 50 plussers”

Plaats een reactie