De Beste Datingapps voor Moslims

Ben je op zoek naar een moslim man of vrouw daten? Dan zie je bij ons de datingapps, en een paar datingsites, die het leven voor moslim dates net een stukje makkelijker maken.

Je hoeft hierna niet meer verder te zoeken, met onderstaande datingapps hebben we in elk datingnetwerk gezocht wat de beste optie is voor het daten van andere moslim singles. Zoals muzmatch zegt, helemaal halal, veilig en leuk!

Ga zelf na naar wat voor datingsite je op zoek bent en wat er precies bij je past. Zo is het makkelijker om te kiezen uit onderstaande dating apps!

1. Muslima.com – Nummer 1 voor moslim dates

muslima.com dating

De eerste, en gelijk de beste. Muslima.com is een datingnetwerk puur gericht op moslims, zoals de naam ook al weggeeft. Het mooie is dat zij onderdeel zijn van het Cupid network, net zoals datingsites als InternationalCupid en specifieke locatie-gerichte datingsites.

Dit geeft voor al miljoenen singles de zekerheid dat zij ervaring hebben met het matchen van vrijgezellen op basis van locatie of afkomst, waaronder dus moslims. Als je dus twijfelt over bovenstaande site, kan je altijd overschakelen naar een locatie-gebaseerde datingapp zoals IndonesianCupid of Malaysian of ThaiCupid.

Download en test in ieder geval geheel gratis op Muslima.com!

2. OkCupid – Je verdient beter met passievol daten

okcupid datingapp en datingsite

Als volgende blijft OkCupid één van de hoger aangeschreven datingapps omtrent algemene doelgroepen. Niet specifiek gericht op moslims, maar deze zijn zeker te filteren en te vinden, in welke regio jij ook maar wilt!

Het gaat hier niet om het uiterlijk van mensen, maar om de verhalen, ervaringen en levensdoelen. Het gaat om wie je bent, niet om ‘liefde op het eerste gezicht’. Wel fijn om te vermelden is dat OkCupid een op zichzelf staande dating app is en niet verbonden aan het cupid-netwerk, in tegenstelling tot wat de naam impliceert.

Ga gelijk aan de slag met je profiel bij OkCupid.

3 & 4. Parship of Lexa – Ook voor Moslima dating

Parship.nl dating
Lexa .nl

Vervolgens nemen we het een stapje breder door te kijken naar algemenere datingsites, die ook beschikken over gebruiksvriendelijke en handige apps. Parship en Lexa zitten hierbij in hetzelfde schuitje, en hebben dan ook beiden leden in de doelgroep moslim dating.

Kies Parship als je direct op zoek bent naar een serieuze relatie met hoge slagingskans dankzij een unieke persoonlijkheidstest die matcht op basis van ieders interesses en voorkeuren. Kies Lexa als je nog eerst even wilt rondkijken in de regio en een paar keer casual wilt daten.

Voor een uitgebreide uitleg ga je naar de keuze: Parship of Lexa voor moslim dates?

5. muzmatch – Moslim date en levenspartner

muzmatch datingapp

Zoals de naam al weggeeft, een datingapp voor single moslims, en alleen voor moslims! Hier kunnen jullie elkaar snel en eenvoudig ontmoeten. Geheel halal, gratis en leuk. Met inmiddels al 4 miljoen+ leden zijn ze wereldwijd verantwoordelijk voor 100,000 huwelijken, wat natuurlijk een fantastische prestatie is.

Ze bieden ook niet zomaar wat functies, maar je kan gratis chatten, swipen, matchen en zelfs videobellen zonder ook maar iets van persoonlijke informatie te delen die je privé wilt houden. Je kan zo anoniem als je wilt, met bijvoorbeeld onherkenbare foto’s en een alternatieve naam.

Muzmatch is een perfect begin voor een moslim date en heeft wat weg van Tinder maar is dan ingesteld met religieuze filters en profiel verficatie.

Begin zelf met het ontmoeten van singles moslims bij Muzmatch!

6. EliteDating – Dating voor hoger opgeleiden moslims

Elite Dating .nl

Dan is er ook nog plek voor moslims die genoten hebben van een hogere opleiding. Voor hen die zich hierin kunnen vinden, is EliteDating een fijne datingsite om mee te beginnen.

Bij EliteDating kunnen hoger opgeleiden geheel gratis beginnen met kennismaken met het platform en ook afspreken met andere singles. Zo kan je hier terecht als je wilt daten met hoger opgeleiden, en ook voor moslims is het geschikt om te filteren en te beginnen met online daten!

Schrijf je geheel gratis in bij EliteDating.nl.

7. Inshallah.com – Franse moslim datingapp op basis van waarden

inshallah.com datingapp

Als laatste belichten we Inshallah.com, wat origineel een Franse datingapp is. Wél zijn ze specifiek gefocust op moslim dating en date je hier op basis van je waarden. Dit is de belangrijkste basis om een match op te vinden.

Voor een fijn huwelijk gaan jullie waarden ook over beleefdheid, respect, bescheidenheid en eerlijkheid en zo ook op InshAllah! Het fijne aan een datingapp speciaal gemaakt voor moslims is dat iedereen begrijpt waar je vandaan komt en ook op zoek is naar een vergelijkbare date ervaring.

Download Inshallah direct en probeer hem zelf uit!

Wat is de beste keus voor een moslim date?

Kijkend naar bovenstaande datingsites, is het aan te raden te beginnen met een moslim datingapp als je al zeker weet dat je met een moslim wilt daten. Indien je nog aan het oriënteren bent is het een goed idee om Parship, Lexa of EliteDating in te schakelen om zo de keuze te gaan maken.

Op deze algemene datingapps zijn wel minder moslims te vinden en daarvoor kan je dus het best naar een specifieke site. Hiervoor zijn Muslima.com en andere apps uit het Cupid netwerk een goede keuze.

Gelukkig kan je bij elke datingsite geheel gratis inschrijven en de datingapp gratis proberen om zo een gevoel te krijgen bij wat bij je past!

3.5/5 - (2 stemmen)

Plaats een reactie