Wytegearre Datingapp Review

Wytegearre zien we als een algemene datingsite, maar heeft toch een uniek karakter. Het is namelijk gericht op mensen uit Friesland of die Fries kunnen. Zo betekent Wytegearre in het Fries ‘wij samen’.

Ook als je niet in Friesland woont of werkt, kan je natuurlijk ook gewoon gebruik maken van deze datingsite. Misschien zoek je wel iemand met Friese charmes, dan past deze site ook erg goed bij je.

Verder vind je via de site niet enkel Friese mensen. Wytegearre is namelijk onderdeel van Safe Dating Networks, waardoor je met een optie ook mensen kan zien die op de andere datingsites van dat netwerk ingeschreven staan.

Gratis inschrijven Wytegearre

Op Wytegearre kan iedereen een gratis profiel aanmaken. Met een gratis account kan je al van diverse functies van de site gebruik maken. Op die manier kan je inzien of de site goed bij je past, en of je hier misschien leuke singles kan vinden.

Zo kan je profielen van andere leden bekijken en de hoofdfoto van hun profiel zien. Je kan deze leden ook een knopoog sturen om te laten weten dat je wel interesse in ze hebt.

Ook kan je zien welke matches er aan je gekoppeld worden met de FotoZapper tool. Daarnaast kan je zelf op zoek gaan naar matches via de standaard zoekfunctie op Wytegearre.

Het vinden van leuke andere mensen op de site is daardoor best goed te doen. Ook door de combinatie van het netwerk van Safe Dating Networks, kan je meer mensen zien.

Premium lidmaatschap Wytegearre

Mocht je besluiten dat Wytegearre een goede datingsite is voor je, dan kan je ervoor kiezen om een betaald account te nemen. Hierdoor krijg je toegang tot meer functies, waardoor je met mensen op de site in contact kan komen.

Zo krijg je daadwerkelijk toegang tot de FotoZapper, en ben je niet meer gelimiteerd tot het enkel bekijken van de matches.

Je kan verder ook persoonlijke berichten sturen. Hierdoor is de kans veel hoger dat iemand je serieus neemt, en ook terug reageert. Om deze berichten te lezen en te reageren heb je ook een betaald account nodig, wel goed om te weten.

Daarnaast kan je uitgebreider zoeken op de site, de laatste bezoekers van je profiel inzien, meerdere foto’s plaatsen en bekijken.

Wytegearre kosten

Als je een VIP-toegang wilt kopen (zo noemen ze het), dan kan je voor diverse periodes kiezen. Afhankelijk van de periode die je kiest zijn de bedragen anders. De kosten zijn als volgt:

  • 1 maand: € 24,99 per maand
  • 2 maanden: € 19,99 per maand
  • 4 maanden: € 14,99 per maand

Let erop dat je abonnement automatisch wordt verlengd als je deze zelf niet stop zet.

Om de automatische verlenging stop te zetten, moet je de volgende stappen volgen. Allereerst log je in op de site. Vervolgens navigeer je naar ‘Account’, daar klik je op het tabblad ‘Account-status’. Hier zie je een knop met ‘Abonnement stopzetten’. Als je daar op klikt, dan moet je een bevestiging doorgeven, en vervolgens zal je abonnement stopgezet zijn.

Eventuele dagen die je nog overhad zullen wel gewoon blijven.

Ervaringen Wytegearre

Heb je ervaringen met de gratis datingsite Wytegearre? Laat het hieronder weten.

Ben je op zoek naar reviews over Wytegearre? Dan kan je die hieronder van andere leden lezen.

Plaats een reactie