Stedendating Datingapp Review

Stedendating is een datingsite die speciaal gericht is op singles in je buurt. Die kunnen uit je eigen stad komen, of in de omgeving daarvan. Stedendating bestaat ondertussen al een aantal jaar als gratis datingsite, en is flink gegroeid. Verder ok onderdeel van een groter datingnetwerk, waardoor je makkelijk in contact kan komen met meer singles.

Het is natuurlijk niet zo vreemd voor een datingsite om de focus op locatie te leggen. Veel mensen zijn op zoek naar een relatie binnen een bepaalde afstand. Dit omdat ze niet kunnen of willen verhuizen van waar ze nu wonen. Dat kan zijn omdat ze bijvoorbeeld dicht bij werk wonen, vrienden in de omgeving hebben of om diverse andere redenen. Daarom zoeken we vaak naar singles die enigszins in de buurt wonen. Want veel mensen zien het ook niet zitten om een enkele reis van 2 uur te maken om elkaar te zien.

Stedendating richt zich op een algemene doelgroep. Voor iedereen die op zoek is naar een spannende date, een vriendschap of een relatie, is Stedendating een geschikte datingsite.

Gratis aanmelden Stedendating

Het aanmaken van een profiel op Stedendating is gratis. Dit doe je door een account aan te maken op de site. Hier moet je vervolgens wat informatie over jezelf geven, inclusief je mailadres. Na het verifiëren van je account, kan je je profiel nog verder aanpassen.

Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een leuke foto, het toevoegen van een tekst over jezelf en wat voor een hobby’s je bijvoorbeeld hebt.

Met een gratis account kan je vervolgens andere profielen bekijken. Deze kan je vinden door gebruik te maken van de zoekfunctie op de site. Verder kan je ook de FotoZapper matches zien (maar niet verder gebruikmaken van de FotoZapper), en kan je knipogen sturen naar profielen die je leuk vindt.

Daarmee kan je dus een goede indruk krijgen van hoe Stedendating in elkaar steekt, en wat je allemaal kan doen op de site.

Mocht de site je bekend voorkomen, dan is dat mogelijk. Stedendating is onderdeel van Safe Dating Networks, waar ook sites als SeniorenGeluk, Alleenstaande Mamas en Maatjemeer Match onder vallen. Door je aan te melden op een van deze sites, kan je profiel ook weergegeven worden op de partnersites. Hierdoor vergroot je het netwerk aanzienlijk. Deze optie kan je ook gewoon uit zetten.

VIP-toegang Stedendating

Met een gratis account kan je dus al het een en het ander op de site zien en ervaren. Zo zie je of er leuke singles aanwezig zijn, hoe de site werkt en wat voor een functies er allemaal zijn. Helaas ben je met een gratis profiel wel beperkt in de functies die je op de site hebt.

Wil je gebruik maken van alle functies, dan kan je eens kijken naar een VIP-toegang. Dit is het betaalde abonnement van Stedendating.

Met zo’n abonnement kan je bijvoorbeeld de FotoZapper gebruiken. Op die manier krijg je veel leuke singles te zien, die je kan laten weten dat je interesse in ze hebt.

Verder, wat misschien wel het belangrijkste voor je is, kan je ook persoonlijke berichten sturen naar andere en de berichten lezen. Hiermee kan je dus daadwerkelijk in contact komen met de singles van Stedendating.

Ook een leuke functie, is dat je jouw profielbezoekers kan bekijken. Op die manier zie je welke personen interesse hebben getoond in jou, en kan je hen een berichtje sturen mocht je ze leuk vinden.

Daarnaast kan je met een betaald account ook van de uitgebreide zoekfunctie gebruik maken, waardoor je veel makkelijker veel meer singles kan vinden die aan je wensen voldoen.

Stedendating kosten

Afhankelijk van de duur van je VIP-abonnement, heb je te maken met andere kosten. De kosten voor Stedendating zijn als volgt:

  • 1 maand: € 24,99
  • 2 maanden: € 19,99 per maand
  • 4 maanden: € 14,99 per maand

Zo’n abonnement kan je betalen met Creditcard, BanContact of overboeking. Let er goed op dat dit een automatisch doorlopend abonnement is.

Stedendating account stoppen

Ben je klaar met dating op Stedendating, dan is het van belang om je betaalde lidmaatschap op te zeggen. Doe je dit niet, dan blijft de automatische betaling doorlopen en blijf je betalen aan de datingsite.

Om je abonnement te beëindigen, navigeer je naar je account. Hier kan je naar je account-status navigeren, en op Abonnement Stoppen klikken. Daarna moet je nog even een bevestiging doorgeven, en je betaalde abonnement zal stopgezet worden.

Wil je nou je account helemaal verwijderen, dan moet je het volgende doen.

Om je profiel te verwijderen, ga je naar je account. Hier ga je naar het tabblad Uitschrijven. Daar moet je vervolgens de stappen volgen om te zorgen dat je account wordt verwijderd van de site. Kijk ook even goed of je je account definitief stopzet, of dat je hem tijdelijk stopzet.

Ervaringen Stedendating

Heb je ervaringen met Stedendating, en wil je die graag delen? Dat kan door hieronder een reactie achter te laten! Op die manier help je andere mensen die op zoek zijn naar de mogelijkheid om te daten via Stedendating.

Hieronder lees je reviews en ervaringen van andere leden met Stedendating.

Plaats een reactie