Paiq Datingapp Review

Datingsite Paiq pakt het net even wat anders aan dan andere datingsites. Hier draait niet alles om je profiel en hoe goed je je hier op presenteert, maar maak je direct contact met andere leden. Door direct een gesprek met iemand aan te knopen, leer je een stuk spontaner anderen kennen en kan je gebruik maken van de verschillende manieren van matchen.

Gratis Daten bij Paiq

Verder is Paiq ook nog eens geheel gratis te gebruiken! Geloof het of geloof het niet, maar matchen, speeddaten en chatten is helemaal kosteloos, voor iedereen! Alles is gewoon gratis en er zit alleen op enkele dingen een limiet, maar na enige tijd wordt dit weer opgeheven en kan je weer verder online daten.

De vriendschaps- en datingsite heeft het doel om singles te laten daten zonder (voor)oordelen. Daarom worden alle foto’s eerst wazig getoond en naarmate je langer chat worden steeds meer foto’s onthuld. Zo leer je elkaar eerst kennen voordat je elkaar ziet! Een andere mogelijkheid is het gebruiken van credits, waarover later meer.

Slim Match-systeem

Naast dat je zelf actief kan daten en gesprekken kan aanknopen met anderen, is het ook fijn dat Paiq zelf matches aan je voorstelt. Zo word jijzelf ook voorgesteld aan andere singles die mogelijk interesse hebben in jou volgens de voorkeuren die jullie beide opgegeven hebben.

Dit is een heel nieuwe manier van online daten en geeft je dan ook hele nieuwe kansen en mogelijkheden om andere mensen te leren kennen dan je gewend bent!

Paiq Datingapp

Ook onderweg daten? Dat kan! Paiq blijft zeker niet achter in het rijtje met grote datingsites die een dating app ontwikkelen, en heeft deze dan ook zeker voor alle platformen beschikbaar gesteld. Zo kan je waar je ook bent, je contacten onderhouden en gesprekken in stand houden. De app ondersteunt zelfs de kennismakingsspelletjes van Paiq dus zo blijf je altijd helemaal connected.

Andere super fijne functies van Paiq, zijn erg onderscheidend voor hun naam binnen de datingwereld. Zo zijn zij de enige met een fototoernooi optie, waarbij je jouw voorkeuren voor matches opgeeft aan de hand van hun foto’s. Op deze manier leert Paiq waar jouw verlangens naar uit gaan en heb je wellicht wel liefde op het eerste gezicht!

De gratis functies houden hier niet zomaar op. Je hebt naast het foto-toernooi ook nog de speeddates, waarbij je snel en willekeurig andere vrijgezellen ontmoet via de chat die op dat moment online zijn. Als laatste heb je quizzes om andere mensen te leren kennen. Hierbij word je door andere leden uitgedaagd voor leuke spelletjes.

Betaald Lidmaatschap Paiq

Het betaalde lidmaatschap is niet zomaar eentje, je hebt hier vele keuzes en manieren om uit te breiden of het beperkt te houden. Verder kan je bij het gratis lidmaatschap ook functies kopen met credits welke je eenmalig betaalt in plaats van met een abonnement. De prijzen voor credits zijn als hieronder beschreven en zijn uit te geven waar je aan wilt met verschillende kosten per feature:

  • 40 credits: € 1,-
  • 150 credits: € 3,-
  • 550 credits: € 10,-
  • 1500 credits: € 25,-

Deze credits zijn dus los te kopen en los uit te geven, maar voor extra credits én extra functies, kiezen veel leden voor een maandelijkse betaling. Dit verloopt volgens de onderste vier manieren:

Basic – Gratis

Het gratis lidmaatschap is ook hierboven beschreven en geeft je de mogelijkheid voor gratis contacten via kennismakingsspelletjes en enkele andere chatfuncties en spellen. Ook heb je automatische matches, kan je speeddaten en ontvang je één match per week.

Focus – € 5 per maand

Met Paiq Focus krijg je als eerste lidmaatschap dezelfde functies als het Basic abonnement met daarbij enkele extra functies. Denk hierbij aan het zien van alle foto’s, direct, zonder eerst te chatten of te wachten of credits te betalen. Verder krijg je meer inzicht in waarom iemand wel of niet bij je past aan de hand van de Paiq score welke gebaseerd is op jullie opgegeven voorkeuren.

Select – € 10 per maand

Dan heb je Paiq Select, welke weer wat premium functies erbij geeft bovenop het Focus lidmaatschap. Naast de voorgenoemd functies krijg je nu ook nog 500 gratis credits per maand!

Boost – € 20 per maand

Als laatste denk je dat je het duurste abonnement te pakken hebt, maar op veel andere datingsites is € 20 per maand zeer goedkoop. Dus in vergelijking met alle functies die je krijgt, is het een zeer goede deal. Bovenop op Select abonnement, krijg je nu 1000 credits per maand en de zogenaamde Boost functie. Deze functie zorgt ervoor dat jouw foto’s vaker te zien zijn in het foto-toernooi en wordt je quiz vaker bekeken. Ook heb je meer kandidaten bij de speeddate.

Meld je meteen gratis aan en maak kennis met het unieke datingplatform van Paiq!

Ervaringen Paiq

Voor de recensies van andere Paiq leden bekijk je hun reviews hieronder:

Plaats een reactie