Metjou Datingapp Review

Metjou is een datingsite geschikt voor iedereen. Het is een website waar je je makkelijk op kan aanmelden om te starten met daten. Via deze gratis datingsite kan je een date, vriendschap of serieuze relatie vinden.

Omdat het een algemene datingsite is, zijn er veel verschillende soorten mensen op de datingsite actief. Interessant voor jou, want zo ontmoet je veel verschillende singles die allemaal leuk kunnen zijn.

Het systeem van Metjou werkt redelijk makkelijk. Je maakt gewoon een account aan, en hoeft vervolgens geen lange vragenlijsten in te vullen. Zelf kan je al snel op zoek gaan naar andere leuke profielen.

Gratis gebruikmaken van Metjou

Het aanmaken van je account is bij Metjou gratis te doen. Dit kan je doen met eigen inloggegevens, of door je Facebook account te koppelen aan de inlog.

Vervolgens kan je een profielnaam kiezen (hoeft niet je eigen naam te zijn). Deze profielnaam moet uniek zijn, daar kijkt het systeem van Metjou naar. Vervolgens moet je nog invullen wat voor een geslacht je bent en wat voor een geslacht singles je zoekt.

Ook moet je je profiel nog een beetje uitbreiden met andere eigenschappen. Bijvoorbeeld wat je zoekt (een date, of een serieuze relatie, etc.). Ook kan je aangeven op wat voor een manier je milieubewust bent.

Uiteraard is het ook zeker aan te raden om je profiel nog verder uit te breiden met diverse foto’s. Op die manier valt je profiel heel veel meer op, waardoor je meer interesse van andere leden zal genieten. Met name de hoofdfoto is hiervoor belangrijk.

Met een gratis account op Metjou kan je standaard berichten naar andere leden sturen. Ook kan je alle profielen en hoofdfoto’s van andere leden bekijken. Wil je persoonlijke berichten sturen, dan moet je gaan betalen voor het account.

Safe Dating Networks

Metjou is een datingsite die onderdeel is van een veel groter netwerk aan diverse datingsites. Het behoort namelijk tot de Safe Dating Networks.

Andere datingsites die tot dit netwerk behoren zijn bijvoorbeeld alleenstaande mama’s, alleenstaande papa’s, stedendating en maatje meer match.

Als je een profiel aanmaakt op een van de sites binnen dat netwerk, dan kan je ervoor kiezen om ook via de andere sites vindbaar te zijn. Dit vergroot natuurlijk je bereik bijzonder.

Je kan er ook voor kiezen natuurlijk om hier geen gebruik van te maken. Maar het is wel een mooie mogelijkheid om jezelf aan nog meer singles voor te kunnen stellen.

Metjou betaalde mogelijkheden

Met een gratis profiel op deze datingsite kan je helaas nog niet volop gebruikmaken van de site. Daarvoor moet je een betaald abonnement afsluiten. Met een betaald abonnement krijgt je de volgende mogelijkheden:

  • Persoonlijke berichten sturen
  • Alle foto’s bekijken (niet enkel de hoofdfoto)
  • Reageren op berichten die naar je gestuurd zijn
  • Gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie
  • Toegang tot de chatbox
  • Zien wie je profiel heeft bekeken

Metjou kosten

De prijs die Metjou vraagt voor zo’n betaald lidmaatschap is als volgt:

  • 15 dagen VIP-toegang voor €15,99 (140 Credits)
  • 30 dagen VIP-toegang voor €27,99 (300 Credits)
  • 90 dagen VIP-toegang voor €59,99 (900 Credits)
  • 180 dagen VIP-toegang voor €99,99 (1800 Credits)

Je koopt dus credits via het systeem van Metjou. Goed om te weten is dat je ongebruikte credits niet kan inwisselen voor geld.

Betaling gaat via diverse manieren. Je kan kiezen om de kosten te voldoen via iDeal, overschrijving, creditcard of een online machtiging.

Ook goed om te weten is dat je te maken zal hebben met een automatische verlenging. Zet het op tijd stop als je geen nieuwe credits meer wilt bestellen.

Metjou ervaringen

Hieronder lees je de ervaringen en reviews van andere leden met deze datingsite.

Heb je zelf een ervaring te melden? Laat je review ook zeker achter. Zo kunnen we mensen die op zoek zijn naar een goede datingsite helpen met het vinden van hun ideale datingsite.

Plaats een reactie