Maatjemeer Match Datingapp Review

Maatjemeer Match is een datingsite die als doelgroep mensen heeft die een maatje meer hebben. Volslanke singles kunnen op deze site andere singles vinden. Je kan je aanmelden als je zelf een maatje meer hebt, of als je iemand zoekt om mee te daten die dat heeft.

Op deze website kan je je aanmelden als je op zoekt bent naar een vriendschap, een date of een relatie. Voor iedereen is er wel een plekje op de site te vinden.

Gratis aanmelden Maatjemeer Match

Het aanmaken van een account bij deze datingsite is erg makkelijk. Op de homepage zie je grote blokken waar je je kan aanmelden. Of je navigeert naar rechtsboven, en klikt op inschrijven om een account aan te maken.

Voor het aanmaken van een account, heeft de datingsite een aantal gegevens van je nodig. Denk bijvoorbeeld aan je mailadres, naam, leeftijd en woonplaats.

Als je een account aangemaakt hebt, kan je gebruik maken van de website. Zo kan je profielen van andere leden bekijken, de matches die je uit de FotoZapper krijgt en knipogen sturen naar andere profielen die je wel leuk lijken.

Daarnaast kan je de hoofdfoto’s van de profielen bekijken, en zelf meerdere foto’s plaatsen. Ook kan je gebruik maken van de zoekfunctie, al is die in het gratis gedeelte wat beperkt. Wil je meer functionaliteiten, dan kan je kijken naar een betaald account.

Maatjemeer Match betaald account

Hoewel Maatjemeer Match een gratis datingsite is, heb je niet direct toegang tot alle functies op de site. Daarvoor moet je een betaald account nemen. Niet zo gek eigenlijk, want zo’n datingsite moet uiteindelijk ook geld verdienen. Al is het maar om de site in de lucht te houden.

Hoe dan ook, met een VIP account (zoals ze het noemen), kan je dus veel meer. Bijvoorbeeld de FotoZapper ook daadwerkelijk gebruiken, en niet alleen naar de matches kijken. Ook kan je meerdere foto’s van de profielen bekijken.

Als belangrijkste, kan je ook persoonlijke berichten sturen naar andere leden. Deze zijn ook leesbaar, en je ziet of andere het bericht ook gelezen hebben.

Verder kan je bijvoorbeeld ook zien welke leden je profiel hebben bekeken, en kan je ook gebruik maken van een veel uitgebreidere zoekfunctie.

Kosten Maatjemeer Match

Kies je voor zo’n betaald account, dan brengt dat kosten met zich mee. Hieronder de kosten, afhankelijk van wat voor een periode je kiest:

  • 1 maand: € 24,99
  • 2 maanden: € 19,99 per maand
  • 4 maanden: € 14,99 per maand

De betaling kan je voltooien via verschillende betalingswijzen. Bijvoorbeeld creditcard, iDeal, Bancontact of een overboeking.

Zorg ervoor dat je ook op tijd je abonnement weer opzegt. Doe je dit niet, dan wordt het weer automatisch verlengd, en moet je gewoon betalen. Gelukkig is het opzeggen van je VIP toegang best makkelijk om te doen.

Hiervoor moet je navigeren naar Account -> Abonnement stoppen. Daar een bevestiging geven, en je hebt geen automatische verlenging meer.

Betrouwbaarheid Maatjemeer Match

We kunnen deze datingsite als zeer betrouwbaar categoriseren. Dat komt omdat ze onderdeel zijn van een groter netwerk van datingsites, die zich al als betrouwbaar heeft getoond.

Het is namelijk onderdeel van Safe Dating Networks. Daar vallen andere datingsites als Stedendating, Alleenstaande Mama’s en Seniorendating ook onder. Iedere datingsite in dat netwerk heeft een duidelijk focus op een doelgroep, en zo ook Maatje meer match.

Het voordeel van dit netwerk, is dat je met een account op een van de sites ook in contact kan komen met de singles op de andere sites. Hiervoor kan je in je account aanvinken dat je dit toestaat. Op die manier heb je meteen veel meer singles waarmee je contact kan opnemen.

Ervaringen Maatjemeer Match

Heb je ervaringen die je graag wilt delen met anderen? Dan kan je hieronder een reactie geven. Op die manier kan je andere helpen met het vinden van de beste datingsite.

Ben je op zoek naar reviews van deze datingsite? Hieronder lees je de reviews van andere leden die ervaring hebben met de datingsite Maatjemeer Match.

Plaats een reactie