Lexamore Datingapp Review

De datingsite Lexamore (Voorheen: Match.com) is in Nederland een fantastische datingapp om leuke matches te krijgen via hun eigen persoonlijkheidstest. Zoals de naam al een beetje laat zien, is het gerelateerd aan datingservice Lexa, waarbij Lexamore een nieuwe dienst is!

Voor al je vragen over de Lexamore datingapp en website lees je hieronder meer over

Wat is Lexamore?

Lexamore is bijna letterlijk ‘meer dan Lexa’ en staat in de markt als dienst van Lexa die hun leden aan elkaar matcht waarbij de gebruiker alleen nog maar hoeft te kiezen. Je kan deze specifieke matchingdienst al kosteloos gebruiken via mobiele datingapps en uiteraard de datingsite zelf.

Het concept gaat vooral over de psychologische matching die mensen elkaar laat ontmoeten op basis van de Lexamore persoonlijkheidstest. Hierna kan je gebruik maken van hun platform en zelf bepalen of je met een basis profiel verder gaat of extra betaalt voor meerdere functionaliteiten.

Wat is Match.com Nederland dan?

Match.com zelf is één van de grootste en oudste datingplatformen in Europa en is actief in 6 Europese landen. Ook deze website is onderdeel van de Meetic groep, welke sinds 2001 bezig is met het faciliteren online daten.

Zo zijn er verschillende websites onderdeel van een groot wereldwijd netwerk met het doel singles bij elkaar te brengen via online diensten! Lexamore is in dit geval de Nederlandse versie van Match.com, op het gebied van exclusieve matchmaking testen.

Doelgroep & Functies

Lexamore is gericht op mensen die graag willen matchen op basis van bewezen principes. Dit verloopt allemaal via de persoonlijkheidstest welke speciaal voor de datingsite is ontwikkeld.

Zo vul je jouw eigen kenmerken in op 7 verschillende gebieden en jouw match overlapt op veel van deze. Daardoor kom je vaak in aanraking met leuke matches die goed bij je passen, zonder dat je er actief naar op zoek bent geweest!

De mogelijkheden zijn groot en ook enigszins afgestemd op jou zelf. Door de persoonlijkheidstest weet Lexamore wat jij wel en niet belangrijk vindt in een relatie, wat helpt met de beeldvorming van de website.

Nadat je een match van beide kanten hebt verzegeld, kan je berichten uitwisselen en nog meer te weten komen over hem/haar dan op het profiel staat. Ga naar Lexamore voor een serieuze relatie op basis van wetenschappelijk bewezen matchingsprincipes!

Matchen bij Lexamore of Lexa

Daarnaast rest de vraag wat dan de beste keuze is, Lexa of Lexamore? Lexa is een geheel Nederlandse website die eigenlijk vooral gaat over het platform waar mensen zich aanmelden om een geschikte date te vinden.

Hierop kunnen mensen matchen met profielen, en vervolgens zowel chatten als een afspreken. Een mooie dienst die Lexa later is gaan aanbieden, is dus Lexamore, welke gaat over het gematcht worden.

Het is bij aanmelden dan ook verplicht om een persoonlijkheidstest te maken bij Lexamore, om zo op basis van psychologische voorkeuren, interesses en eigenschappen, jouw match aan je aangeboden te krijgen!

Kies dus tussen de twee op basis van deze functie, en of je actief online wilt daten, of liever matches aangereikt krijgt. Daarnaast kan je ook kijken naar het verschil in kosten met Lexa.

Verschil Match.com en Lexamore.nl

Eigenlijk is kortgezegd Lexamore.nl de Nederlandse afgegadigde van Match.com. Hierbij is het hele concept hetzelfde maar slechts de naam anders richting het publiek.

Kosten Lexamore

Je stapt normaal gesproken in als basis member waarna je vervolgens de vrijheid krijgt om de persoonlijkheidstest in te vullen en direct je eerste matches te ontvangen!

Mocht je nou zeggen dat je op zoek bent naar meer matches, berichten of functionaliteiten in het algemeen, dan kan je altijd VIP Member worden voor een periode die jij ziet zitten. Met een premium lidmaatschap kan je onbeperkt chatten en alle foto’s op iemands profiel bekijken.

Lees hier meer over de kosten van Lexamore:

  • 1 maand: € 50,-
  • 3 maanden € 30,- per maand
  • 6 maanden: € 20,- per maand
  • 12 maanden: € 15,- per maand

Houd er mee rekening dat je niet gelijk ook bij Lexa ingeschreven staat, en overweeg dus welke van de twee datingapps het beste bij je past.

Hoe moet ik inloggen?

Om in te loggen bij Lexamore ga je simpelweg naar de homepagina en kan je de quiz in het begin overslaan. Klik op ‘Aanmelden’, rechts bovenin de hoek om in te loggen met je emailadres en wachtwoord.

Verkeerd geklikt of toch geen account? Klik op ‘Inschrijven’ in dezelfde hoek en geef jouw voorkeuren en gegevens op om kosteloos gebruik te maken van de diensten.

Lexamore Ervaringen

Meer reviews lezen of jouw eigen ervaring van Lexamore achterlaten? Dat kan bij de recensies hieronder: