Kwissle Datingapp Review

In het digitale tijdperk waarin we leven, is er meer en meer aandacht voor online dating. Een relatie komen opbouwen via een app kan dan ook zeker geen kwaad. Kwissle is één van de nieuwste apps om jouw reis naar een echte connectie en liefdevolle, duurzame relatie te beginnen. Met de unieke videofeature ben je ervan verzekerd dat je direct al ziet hoe iemand in het echt lijkt te zijn. En juist daarom bestaat Kwissle!

Wat is de Kwissle App?

kwissle omslag.

De Kwissle App is een relatie app, waarmee jij daten kunt gaan met andere singles die op zoek zijn naar een liefdevolle en duurzame match. Je kan deze gratis datingapp voor Android of iOS mobiel downloaden, en vervolgens kun je direct beginnen met daten. De app is namelijk 100% gratis te gebruiken!

Vanuit de ervaringen van de eigenaren, werd het duidelijk dat er geen datingapp bestaat waarin singles elkaar op natuurlijke manier konden ontmoeten. Op een natuurlijke manier een andere single leren kennen werd dus het uitgangspunt van Kwissle, en daaruit ontstond “The Love Journey”.

De kernwaarden die Kwissle dus meebrengt zijn daarmee:

 • Echte connecties: diepgaande connecties op basis van rust en authenticiteit
 • Jouw liefde, Kwissles missie: “The Love Journey” (De liefdesreis)
 • Plezier in online daten: offline daten, maar dan via een dating app

Zo ga je dus stapje voor stapje jouw match leren kennen en echt aan de slag met de zoektocht naar de liefde. In plaats van direct en snel daten, neem je bij Kwissle de tijd voor elkaar om echt elkaar tot een volgend niveau te leren kennen.

Functies van de Kwissle Relatie App

Het is de snelste manier om nieuwe mensen te vinden die net als jij op zoek zijn naar een liefdevolle en diepgaande relatie.

 • Serieuze singles voor relatie materiaal
 • Gelijk een video zien van jouw match
 • Chatten met singles die je aanspreken
 • Tips en coaching van dating experts
 • Veilig daten via Keurmerk Veilig Daten
 • Helemaal gratis daten en matchen, offline & online!

Naast bovenstaande functies is het gebruik van Kwissle heel gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Met vele lovende ervaringen van de eerste gebruikers, ziet het er naar uit dat deze dating app veel toekomst heeft als het gaat over de beste relatie apps.

Waarom Kwissle?

Kwissle is dé relatie app om te beginnen aan online dating. Hierdoor ben je beter toegerust voor liefde en duurzaamheid. Met de unieke videofeature kun je echt zien hoe iemand in het echt is. En dat bied nieuwe datingkansen!

Je kunt makkelijk een datingprofiel aanmaken en je video opnemen. Dit doe je zo vaak als je zelf wilt, totdat je zelf tevreden bent!

Heb je een leuke locatie gevonden om jullie date offline voort te zetten? De app biedt de mogelijkheid om profielen uit jouw buurt te bekijken. Zo vind je heel snel iemand die ook in dichtbij deze mooie date locatie woont!

Voordelen van de Dating App

 1. Je video zorgt ervoor dat je makkelijker een oprechte indruk krijgt van iemand en je ziet direct of iemand oprechte interesse toont.
 2. Je kunt op een eenvoudige en snelle manier in contact komen met andere singles door in te haken op de foto’s of video. Dit maakt het alleen maar gemakkelijker om het gesprek voort te zetten!
 3. De Kwissle App is op dit moment 100% gratis, dus je hoeft geen gedoe meer te verwachten achteraf, bijvoorbeeld het bij betalen voor chatfuncties of dates plannen. Dit maakt jouw date alleen nog maar leuker!
 4. Ontvang een warm welkom in de app. Je ziet direct alle nieuwe profielen die ook actief zijn in jouw buurt en hun datingprofielen,hierdoor kan jij meteen gaan daten! Dit werkt heel eenvoudig, leuk en snel.

Kosten van Kwissle

Zoals je wellicht hiervoor al de indruk kreeg, is Kwissle nu geheel gratis en zijn er niet eens mogelijkheden om te betalen. Het lijkt erop dat zij in de opstart fase zitten, en dat biedt natuurlijk alleen maar voordelen voor de huidige leden als het gaat over de kosten van online daten.

Het kan zomaar zijn dat de eerste leden nog voordeel blijven houden als ‘Early Bird’, maar het is vooralsnog onduidelijk hoe het verdienmodel van Kwissle eruit zal gaan zien.

Doelgroep & Matching

De app werkt zeer gemakkelijk door alle verschillende functies die erin zitten. Er kan een perfecte match gevonden worden aan de hand van verschillende criteria zoals naam, leeftijd, locatie en profiel naar keuze. Er kan gemakkelijk online contact opgenomen worden met potentiële matches. Er is geen garantie dat je ook offline contact krijgt, dit ligt allemaal aan je foto’s, video’s, profiel informatie maar natuurlijk ook de chat en connectie met het andere individu.

De doelgroep van Kwissle zijn singles die op zoek zijn een sterke verbinding met hun match en daaruit een duurzame relatie willen halen. Zij willen graag dat het binnen Kwissle gemakkelijk is om een andere match te vinden die dezelfde instelling heeft als zij en waarmee ze zich snel verbonden kunnen voelen.

Vind jouw perfecte match in slechts enkele minuten!

Ervaringen Kwissle

Kwissle is jouw reis naar een echte connectie en liefdevolle, duurzame relatie. Met de unieke videofeature, zie jij van iedereen de video en kan je zien hoe iedereen in het echt is.

Download de app en begin met het gebruiken van Kwissle!

Play Store Download Datingapp
Download datingapp in App Store

Bekijk hieronder de ervaringen van andere gebruikers over relatie app Kwissle: