Hinge Datingapp Review

Als datingapp gericht op relaties in plaats van puur het directe daten, is Hinge echt een unieke speler in de markt van datingapps. Met de slogan ‘designed to be deleted’, ofwel ‘ontworpen om verwijderd te worden’ in het Nederlands, bieden zij een authentieke manier van dating.

Het doel met Hinge is om mensen weer opnieuw te verbinden, in plaats van alleen maar te focussen op het matchen. Het gaat dus om kwaliteit, en zeker niet kwantiteit. Het is dan ook mooi om te zien dat het idee niet alleen goed is, maar de uitvoering ook, en Hinge daar de enige in is op het moment. Lees hieronder meer over de app.

Wat doet de Hinge dating app?

Hinge datingapp

De Hinge dating app doet eigenlijk precies wat je van een datingapp verwacht, maar dan enorm goed. Zij hebben met hun concept een unieke manier van dating bedacht en dat erg goed toegepast. Het wordt dan ook goed opgenomen door de Hinge leden.

Hinge onderzoekt het gedrag en het profiel van succesvolle daters. Dit is een constant proces van Hinge Labs en vervolgens wordt die informatie geïmplementeerd in de app om voor alle Hinge-gebruikers het online daten te verbeteren.

Functies en alternatieven

Om zoveel mogelijk mensen te helpen de liefde te vinden via Hinge en de app vervolgens te verwijderen, zijn er verschillende stappen om te doorlopen. Zo is het grote verschil met andere bekende datingapps, dat je een verplichte minimale invulling hebt van je profiel, waardoor je van elk lid in ieder geval de basis ziet.

Iedere nieuwkomeling dient dus precies 6 foto’s (of video’s) te uploaden en daarnaast 3 unieke vragen te beantwoorden. Zo krijgt iedereen een authentiek profiel wat echt like-waardig is. Het doel hiervan is dat je zoveel mogelijk van de persoon ziet, en vervolgens echt beoordeelt of je hem/haar leuk vindt.

Andere apps in het straatje van Hinge zijn goede datingapps voor jongeren als Tinder, Bumble, Happn, Lexa of Breeze.

Voor wie is Hinge dating?

De datingapp Hinge richt zich voornamelijk op de jongeren en studenten doelgroep, welke nog iets uitloopt in leeftijd maar wel aardig voldoet. De leeftijd ligt met name tussen 18-28 jaar, maar er zijn zeker leden van 30+ te vinden.

Hinge dating app couple

Het is ook een leuke manier van dating, omdat je met het gratis account een maximum van 10 likes per dag krijgt. Zo ga je extra zuinig om met je likes en oordeel je goed of je wel of niet op die persoon zou kunnen vallen!

Kosten van de Hinge app

Hinge dating app

De kosten van Hinge worden verrekend op abonnementsbasis, en dus niet zoals je vaak ziet op credits.

Je kan dan ook een betaald lidmaatschap afsluiten voor 1, 3 of 6 maanden met volgende kosten:

  • 1 maand: € 22,-
  • 3 maanden: € 15,- per maand
  • 6 maanden: € 11,- per maand

Betaalde functies

Met een betaald account wil je natuurlijk wel waar voor je geld, en daarom krijg je dan ook een paar handige opties. Denk dus aan oneindig likes en zoveel profielen zien als je wilt, gebruik maken van de geavanceerde zoekopties en zien wie jouw profiel heeft geliket, al voordat je hebt gematcht!

Ervaringen van Hinge

Zowel de pers als de leden schrijven lovend over de redelijk nieuwe dating app. Bronnen als Elite Daily en The Verge noemen dat het een erg mooi en relevant concept is voor millenials die op zoek zijn naar een echte relatie. Ook de leden laten mooi reviews achter in de app store.

Laat zelf een review achter hieronder, of download de datingapp direct hieronder:

Play Store Download Datingapp
Download datingapp in App Store

Plaats een reactie