Be2 Datingapp Review

Be2 is een datingsite voor singles die serieus online willen daten en op zoek zijn naar een duurzame relatie. Ondanks dat je wellicht niet veel over de datingsite gehoord hebt, zijn er veel aangemelde leden met een fantastische man/vrouw verhouding! Voor een anonieme en betrouwbare datingsite met een algemene doelgroep is dit een geweldige keuze.

Gratis Aanmelden Be2

Leden die zich al bij Be2 hebben aangemeld zijn veelal op zoek naar hun ware liefde en het grootste deel van deze singles vindt deze dan ook vaak! Hier begin je jouw liefdevolle relatie via het fijn werkende match-making systeem van de datingsite zelf. Er worden matches aan je aangeraden op basis van je profiel instellingen en hoe je de Be2-persoonlijkheidstest hebt ingevuld.

In de persoonlijkheidstest vul jij in wat in jouw ogen de ideale partner is voor jou en zo krijg je op wetenschappelijke wijze nieuwe matches als suggestie. Deze contactaanbevelingen zijn helemaal gratis en nog beter: zonder verplichtingen! Verder worden uiteraard je persoonsgegevens helemaal beschermd en kan niemand anders daarbij. Je kan als kers op de taart ook zelf bepalen wie jouw foto’s wel en niet kunnen zien.

Kosteloos Online Daten

Al deze functies kan je al ervaren met een gratis inschrijving bij Be2! Wanneer je je gratis aanmeldt kan je direct beginnen met online daten in heel Nederland en match je op basis van jouw voorkeuren in plaats van de regio waarin je woont.

Dankzij online daten hebben al veel vrijgezellen de liefde van hun leven gevonden omdat het een veel toegankelijkere manier is van contact opnemen met gelijkgestemden. Er zijn dan ook vele singles die hier hun succes hebben gevonden dankzij het groot aantal voordelen van Be2. Bekijk ze hieronder voor een gratis lidmaatschap:

 • Andere profielen en bepaalde foto’s daarvan bekijken
 • Wetenschappelijk daten met persoonlijkheidstest
 • Ontvangen berichten lezen
 • Zoeken naar leden

Meer dan Alleen Daten: de Liefde Vinden!

Wie bij Be2 terecht komt wil het liefst gelijk diep de liefde in duiken. De singles hier zijn zeer actief op zoek naar een partner om hun leven mee te delen. Je hebt hier mannen die op zoek zijn naar vrouwen maar voor de leden is het “vrouw-zoekt-man” fenomeen ook zeker niet raar.

Wat deze datingsite voornamelijk onderscheidt van concurrerende datingsites is het feit dat zij vooral vrijgezellen aan elkaar voorstellen in plaats van dat leden écht online aan het daten zijn. Hiermee noemt Be2 zich vooral een relatiebemiddeling site en niet persé een datingsite. Dit maakt afspreken met anderen een stuk makkelijker omdat je die persoon ook beter kent dan via andere datingsites en je hebt vrijwel zeker al een klik met elkaar!

Het fijne van het wetenschappelijk matchen is dat je door middel van de persoonlijkheidstest op mentaal vlak mensen ontmoet. Om echt de profielen van deze personen is het echter wel handig een premium lidmaatschap te overwegen. Je ziet namelijk dat veel leden hun informatie en foto’s hebben afgeschermd voor gratis gebruikers om zo de privacy van personen te bewaren.

Premium Lid van Be2

De missie van Be2 is het ondersteunen van vrijgezellen op weg naar een daadwerkelijke liefdevolle relatie. Hiermee richt het relatiebemiddelingsbureau zich niet zozeer op het faciliteren van eenmalige dates zoals veel online datingsites. Be2 wil echt via de wetenschap mensen voor lange tijd bij elkaar brengen en singles aan elkaar voorstellen die op psychologisch niveau bij elkaar passen.

Hiermee is Be2 ook op zoek naar personen die zoeken naar een serieuze relatie en in zichzelf willen investeren om zo hun toewijding te verkondigen. Daardoor blijft de anonimiteit op de website gegarandeerd en kan je zelf kiezen wie wél jouw persoonlijke gegevens ontvangt. Voor een premium account betaal je de hieronder beschreven prijzen maar krijg je ook een heleboel extra functies die fijn zijn met online relatie sites!

De kosten zijn als volgt. Hierbij betaal je zichtbaar slechts de helft van de maandprijs wanneer je voor een stuk langer een abonnement afsluit!

 • 1 maand: € 49,90
 • 3 maanden: € 49,90 per maand
 • 6 maanden: € 29,90 per maand
 • 12 maanden: € 24,90 per maand

Premium mogelijkheden

De functies van een betaald lidmaatschap zijn ook wel echt zeker een grote upgrade ten opzichte van het gratis account. Zo heb je met een gratis profiel maar kleine zichtbaarheid van de profielen en foto’s, maar is dit met een premium profiel enorm toegankelijk. De functies die bij jouw profiel gevoegd zijn onder andere:

 • Alle profielen en bijbehorende foto’s bekijken
 • Onbeperkt berichten uitwisselen met matches
 • Online bellen met andere singles
 • Toegang tot de wetenschappelijke date-formule
 • Garantie op minimaal 10 matches (anders je geld terug!)

Ervaringen Be2

Voor de recensies van andere leden die gebruik hebben gemaakt van de relatiebemiddeling van Be2 bekijk je de reviews hieronder:

Plaats een reactie