Badoo Datingapp Review

Badoo is een populaire dating app die niet enkel als gratis datingsite gebruikt kan worden. De algemene bedoeling van de app is om andere mensen te ontmoeten. Badoo noemt zichzelf ook wel het grootste ontdekkingsnetwerk ter wereld.

Maar de meerderheid van de mensen die actief zijn op de dating app Badoo, zijn op zoek naar anders singles. Ben je uitgekeken op Tinder, dan is Badoo misschien wel een erg goed alternatief voor je om makkelijk op te daten.

Gratis account Badoo

Iedereen kan gratis een account aanmaken via de app of website van Badoo. Je kan dit doen door je eigen gegevens op te geven, of om in te loggen met een social netwerk. Bijvoorbeeld Facebook of Google.

Als je inlogt met een Facebook account, kan je ook meteen de foto’s van je profiel overnemen. Dat is wel handig, want zo is je profiel op Badoo direct al meer ingevuld. Ook kan je foto’s van Instagram en Google+ halen.

Je profiel kan je verder aanvullen met wat tekst over jezelf, wat je verder leuk vindt om te doen en naar wie je misschien op zoek bent. Ook kan je interesses geven, zodat andere singles makkelijker je profiel kunnen vinden op basis van dezelfde interesses.

Met een gratis account bij Badoo kan je zoeken naar andere profielen in de buurt, en die kan je vervolgens bekijken. Je kan een profiel vervolgens een like geven, maar je kan ook een bericht sturen.

Kennismakingspel van Badoo

Een populaire functie die de leden van Badoo gebruiken, is het kennismakingsspel.

Hier zie je foto’s van andere leden voorbij komen, en kan je aangeven wat je van het profiel vindt. Lijkt dus erg op Tinder.

Je kan kiezen uit ‘Ja’ of ‘Nee’ als je een profiel ziet, zo simpel is het.

Spreekt een profiel je aan en stem je voor ‘Ja’ en doet de ander dat ook? Dan ontvangen jullie beide een bericht en kan je met elkaar in contact komen.

Betalen bij Badoo

Badoo is in principe gratis in gebruik, wat het erg toegankelijk maakt. Maar ook deze datingsite wilt uiteindelijk wel geld verdienen, en daar hebben ze wel iets op gevonden.

Zo kan je je profiel opfleuren met een bepaald design, of als offline weergegeven worden.

Deze functies zijn mogelijk door zogenaamde ‘Superkrachten’ van Badoo.

Verder kan je ook nog ervoor zorgen dat je berichten bovenaan de inbox van de ontvanger verschijnen, en bijvoorbeeld zien wie jouw leuk vindt. Ook kan je zien welke leden je hebben opgeslagen als favoriet.

Voor daten op Badoo hoef je dus geen kosten te maken, maar als je net wat meer functies wilt kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van een betaald abonnement.

Badoo kosten

Kies je voor die extra functies, dan krijg je te maken met de volgende kosten:

 • 1 dag Premium: € 1,99
 • 1 week Premium: € 5,99
 • 1 maand Premium: € 17,99
 • 3 maanden Premium: € 43,99
 • 6 maanden Premium: € 65,99
 • Voor altijd Premium: € 129,99 (levenslang abonnement)

Je kan dus uit veel verschillende mogelijkheden kiezen. Maar nogmaals, het proberen van de app is gratis en dan heb je ook voldoende mogelijkheden om te daten.

Over Badoo

Badoo is een groot dating netwerk dat niet enkel in Nederland actief is. Het is wereldwijd actief, en heeft ruim 470 miljoen leden. Een enorm bereik dus.

Ook in Nederland zijn er relatief veel leden. Dit komt natuurlijk omdat het gratis en makkelijk in gebruik is. Met de komst van mobiele telefoons is een dating app zoals Badoo veel toegankelijker geworden.

Badoo bestaat ook al erg lang, sinds 2006. In al die jaren heeft het het platform kunnen opbouwen en verbeteren, zodat jij hopelijk hier de beste date ervaring kan hebben.

Ervaringen Badoo

Badoo heeft wisselende ervaringen als je het internet mag geloven. Ongetwijfeld zijn er wel ook succesverhalen te vinden over de app, alleen melden die zich minder vaak.

Heb je zelf een ervaring met Badoo? Deel die dan zeker. Op die manier helpen we andere singles die op zoek zijn naar een gratis datingsite met het tonen van reviews voor alle datingsites. Zo kunnen ze de beste datingsite zelf vinden.

1 gedachte over “Badoo”

 1. Mijn ervaring met Badoo is dat er vooral gezocht wordt naar een tijdelijke sekspartner, geen probleem als je daar naar op zoek bent. De kans op een ‘toch niet zo single als gedacht’ is naar mijn smaak vrij groot. Na een gezellig avondje ben ik regelmatig geblokkeerd op de site zelf. Stom, maar ja, er zijn eenmaal mensen die n ONS zoeken.
  Niet echt geschikt voor vrouwen die vastigheid zoeken.

  Beantwoorden

Plaats een reactie