Alleenstaande Moeders Datingapp Review

Ben je op het moment een alleenstaande moeder of vader? En ook op zoek naar een andere alleenstaande vader of moeder in dezelfde situatie? Dan is dit de perfecte datingsite voor jou! Meld je hier gratis aan om omringd te worden met gelijkgestemde vrijgezellen ouders die ook graag andere alleenstaande moeders ontmoeten.

Gratis Online Daten met Alleenstaande Moeders

Op de datingsite met een naam die de doelgroep al beschrijft, kan je helemaal gratis beginnen met het daten als alleenstaande moeder! Wie zij daten is natuurlijk verschillend maar veelal zie je dat ze terecht komen bij een andere alleenstaande vader. In beide gevallen pas je dus perfect tussen de andere leden van deze datingsite.

Er zijn maar liefst meer dan 1000 nieuwe inschrijvingen per week van vrijgezellen die op zoek zijn naar een passende partner. Met een slagingspercentage van een derde is dit natuurlijk ook niet erg gek, en ziet Alleenstaande Moeders hun getallen dan ook stijgen. De ouders op de site zijn dan ook erg actief op zowel tablet als mobiel en online of zelfs de datingapp.

Wat betekent een gratis account?

Met een optimale man/vrouw balans kan je snel een geschikte date vinden, en dit al helemaal gratis. Na aanmelding begin je namelijk automatisch met zo’n gratis profiel en heb je toegang tot de basisfuncties van het datingplatform.

Het gratis profiel beschikt over basisfuncties zoals het aanmaken van een profiel en hieraan foto’s toevoegen. Ook kan je andere profielen bekijken en interesse berichten sturen naar andere leden. Berichten kan je ontvangen en lezen maar niet altijd reageren.

Voor meer functies gaan de meeste Alleenstaande Moeders en Vaders voor een upgrade naar het premium lidmaatschap, zoals hieronder beschreven!

Eenvoudig, Simpel, Snel… en Veilig Daten!

Het is niet voor niets dat zoveel nieuwe alleenstaande ouders zich wekelijks hier aanmelden en genieten van de vrijheid van online daten via bovenstaande waarden. Het moet natuurlijk enorm simpel blijven omdat je het liefst natuurlijk zo snel mogelijk weer offline in het echt verder gaat.

Daarom kan je hier snel en gratis aanmelden om vervolgens veilig en eenvoudig op zoek te gaan naar passende leden. Je weet altijd zeker dat jouw nieuwe contacten echt zijn omdat er per profiel gekeurd wordt op echtheid. Zo kan je rustig op eigen tempo op zoek gaan naar leuke profiel en hiermee contact leggen via privé chat of open berichten. Geheel anoniem totdat jij er klaar voor bent in het echt af te spreken!

Alleenstaande Moeders Premium

De datingsite is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze date of relatie. Via deze datingsite krijg je toegang tot handige tools om dit mogelijk te maken. Hierbij krijg je echter welke toegang tot verschillende functies via verschillende abonnementsvormen. Het gratis profiel met functionaliteiten is hierboven beschreven en het premium lidmaatschap doet hier nog enkele onmisbare functies bij.

Dit account verhoogt je kansen tot slagen enorm en vind je nog sneller de ideale partner. Ook zie je simpelweg dat betalende leden gewoon een stuk serieuzer zijn. Je kansen zijn verhoogd en functies vermeerderd, ook is het voordeel van Alleenstaande Moeders dat de prijzen relatief laag zijn! Kosten als onderstaande met maandelijkse korting:

 • 1 maand: € 29,95
 • 3 maand: € 24,95 per maand
 • 6 maanden: € 19,95 per maand

Contactgarantie zit zelfs bij de prijs inbegrepen! Voor andere premium functies kan je naast heel handig onbeperkt zoeken denken aan:

 • Profielbezoekers bekijken
 • Interesses zien van andere singles
 • Berichten versturen
 • Alle foto’s bekijken op een profiel
 • Volledig matchprofiel
 • Zien wie je berichten gelezen heeft
 • Anoniem zoeken
 • Advertievrij online daten
 • Contactgarantie!

Ervaringen Alleenstaande Moeders

Voor recensies van andere Alleenstaande Moeders, Vaders en ouders bekijk je hieronder enkele reviews:

Plaats een reactie