Vijftigplusdating Datingapp Review

Vijftigplusdating biedt je vele opties om te starten met online daten als vrijgezelle 50 plusser. Ben je op zoek naar andere single ouderen? Dan is deze datingsite een zeer geschikt startpunt om laagdrempelig gelijkgestemde 50 plus vrijgezellen te ontmoeten! Met een gratis account kom je al een heel eind dus meld je direct gratis aan.

Gratis Lidmaatschap Vijftigplusdating

De enige echte datingsite voor 50 plussers geeft je een geheel gratis account en daarmee ook zelfs nog de garantie dat 1 op de 3 hier een partner vindt! Met meer dan 1000 inschrijvingen per week doet deze 50 plus datingsite goed mee in de concurrentie tegen andere senioren relatiesites.

Zij hebben dan ook voor alle leden een mobiele en tablet site en datingapp. Hiermee kan je waar je ook bent online daten en tussen de perfecte man/vrouw balans in leden, een geschikte partner vinden.

Gratis basisfuncties

Bij ouderen in de online datingwereld loopt het nogal uiteen hoe leden met deze nieuwe manier van de liefde vinden omgaan. Het is dan ook zeker niet eenvoudig een leuke 50 plus partner te vinden, zowel online als offline. Inmiddels is het steeds makkelijker voor senioren om de weg te vinden in het online daten en vinden zij bij Vijftigplusdating de vriendschap of een liefdesrelatie. Schrijf je geheel gratis in en ontmoet leuke vrijgezellen!

Met gratis dating kan je automatisch beginnen na aanmelding. De basisfuncties zijn onder andere het aanmaken van een profiel en hieraan foto’s toevoegen. Hierbij krijg je nog functionaliteiten als:

 • Ander leden zoeken
 • Profielen bekijken
 • Interesse berichten sturen
 • Ontvangen berichten lezen

Voor een upgrade van je functies, kan je kiezen voor een betaald account. Het premium lidmaatschap wordt door leden aangeschaft die goed de weg kennen op het datingplatform en zeker weten dat ze hier verder willen met de liefde van hun leven zoeken. Kijk daarover hieronder meer!

Veilig en Anoniem Daten

Het datingplatform van Vijftigplusdating is helemaal afgeschermd voor derden en je gegevens zijn helemaal veilig voor rare aanvallen of lekken. Je gegevens worden wel opgeslagen, maar alleen Vijftigplusdating.nl zelf kan hierbij. Verder verlopen alle betalen en gegevensuitwisselingen via een zeer veilige SSL-verbinding.

Ook worden alle profielen systematisch handmatig gecontroleerd op echtheid en gekeurd via foto’s en opgegeven informatie. Je kan zelf helemaal anoniem blijven voor andere leden en online zelf bepalen wie meer over jou te weten kunnen komen en wie niet.

Premium Lidmaatschap Vijftigplusdating

Als je eraan toe bent om meer tijd en geld te investeren in je date leven, dan is het premium lidmaatschap van Vijftigplusdating een zeer goede keuze. Voor een date of serieuze relatie kan je zo onbeperkt zoeken naar andere 50 plussers en hier ook direct contact mee leggen.

In de veilige omgeving hoef je je geen zorgen te maken om het daten van nepprofielen, aangezien er handmatig gekeurd wordt. Ook de gratis leden zijn allemaal echte mensen die dezelfde verlangens als jij hebben. Om jouw intentie echter te verzegelen, is het slim een premium account te nemen. Op deze manier verhoog je je kansen door middel van een stel extra middelen. Via die opties heb jij in no-time de perfecte partner te pakken!

Denk hierbij aan extra functies als:

 • Profielbezoekers bekijken
 • Interesse berichten inzien
 • Berichten versturen zonder limiet
 • Alle foto’s op een profiel bekijken
 • Leesbevestiging van vestuurde berichten
 • Anoniem zoeken en profielen bekijken
 • Contactgarantie!

Contactgarantie Premium Leden

Voor senioren met een premium lidmaatschap wordt er een enorm handige functie aan het pakket toegevoegd. De contactgarantie optie biedt je als lid de garantie op ten minste één wederzijds contactpersoon op de website. Hiermee grijp je dus nooit mis en is een betaald account het altijd waard!

Maar hoeveel betaal je dan voor een betaald lidmaatschap? Dat hangt af van het aantal maanden dat je in één keer afneemt. Zie hieronder voor de concrete kosten:

 • 1 maand: € 29,95
 • 3 maanden: € 24,95 per maand
 • 6 maanden: € 19,95 per maand

Ervaringen Vijftigplusdating

Bekijk hieronder de recensies van andere 50 plussers die hier de liefde van hun leven gevonden hebben:

1 gedachte over “Vijftigplusdating”

Plaats een reactie