Seniorengeluk Datingapp Review

Daten later in je leven kan soms tegenvallen. Het vinden van een leuke groep mensen op oudere leeftijd is voor enkelen minder toegankelijk. Gelukkig biedt Seniorengeluk hier een uitweg, door mensen met dezelfde ideeën samen te brengen! Je kan al helemaal gratis beginnen met online daten en het ontmoeten van gelijkgestemde 50 plussers.

Gratis Lidmaatschap Seniorengeluk

Elke maand melden zich weer meer en meer 50 plussers aan die op zoek zijn naar een échte langdurige relatie. De focus voor ouderen ligt natuurlijk net wat anders dan bij jongere singles en daarom is het wel zo fijn om binnen dezelfde groep te daten. Zo zal je ook zekerder zijn van je zaak en weet je dat anderen naar hetzelfde als jij op zoek zijn!

Tussen deze grote groep gelijkgestemden kan je komen door je geheel kosteloos aan te melden bij Seniorengeluk. Verder zal je er geen nepprofielen vinden aangezien hier veel op gekeurd wordt door experts. Er wordt hier eerlijk gedate met normen en waarden als veiligheid, betrouwbaarheid en bovenal geluk in je relaties! Liefde is ook gemakkelijk te vinden voor personen van 50 jaar en ouder.

Mogelijkheden Gratis Profiel

Naast dat Seniorengeluk enorm snel, leuk en betrouwbaar is, is het ook nog eens helemaal gratis te beginnen! Zo krijg je zelfs als je geen lid bent, volledige support van de klantenservice en kan je hierna kiezen je aan te melden. Hierna krijg je automatisch standaard toegang tot het platform en de functies van een gratis profiel.

Allereerst maak je uiteraard een profiel aan, en hierna kan je enkele functies gebruiken om de datingsite te verkennen. Zo weet je of het iets voor jou is en bepaal je of je misschien zelfs wel wilt uitbreiden naar een betaald account. De standaard functies zijn als volgt:

 • Profielen bekijken
 • Matches bekijken
 • Knipogen versturen naar leden
 • Foto’s op je eigen profiel plaatsen
 • Standaard zoeken naar andere senioren

Leden die een stapje extra richting een relatie willen zetten, kiezen vaak voor het VIP account. Hierbij worden de functionaliteiten van je profiel uitgebreid en kan directer contact leggen met andere 50 plussers die online aan het daten zijn!

VIP Leden Seniorengeluk

Voor premium leden zijn de functies van het online daten hier wat ruimer. Zo kan je bovenal meer inzicht krijgen in je date activiteiten en zien welke leden interesse in je hebben. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Verder is Seniorengeluk een onderdeel van Safe Dating Networks. Dit is een netwerk van datingsites welke leden aan elkaar doorlinkt. Het werkt heel simpel, als jij een account maakt op één van hun datingsites, zoals Seniorengeluk, kan je doorgeven dat je profiel ook zichtbaar wordt op al hun andere datingsites!

Een abonnement zal lopen voor enkele maanden tegelijk en wanneer je meer maanden tegelijk koopt, hoe goedkoper het wordt. De prijzen om VIP lid te worden zijn als volgt:

 • 1 maand: € 24,99
 • 2 maanden: € 19,99 per maand
 • 4 maanden: € 14,99 per maand

De mogelijkheden waar een premium account mee gepaard gaat zijn al deels hiervoor genoemd. De gratis functies gaan namelijk uiteraard niet verloren, hierbij krijg je echter nog een aantal erg fijne opties:

 • Gebruik van de FotoZapper
 • Berichten verzenden, ontvangen én lezen
 • Privé chatten met je matches
 • Alle foto’s van leden bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Inzicht in jouw profielbezoekers

Senioren zien deze datingsite echt als een fantastische manier om hun liefdesleven op te fleuren of in te vullen. Zo kan je snel met andere 50 plussers in contact komen en een afspraak maken voor bijvoorbeeld een date. Het is een erg toegankelijke datingsite welke toch ook zeker veel verschillende ouderen laat zien met elk hun eigen voorkeur en interesses!

Ervaringen Seniorengeluk

Voor de ervaringen van andere 50 plussers in de online dating wereld bij Seniorengeluk, zie je hieronder enkele reviews:

Plaats een reactie