50plusmatch Datingapp Review

Voor 50 plussers zijn er mogelijkheden om zich op datingsites en apps voor 50 plus in te schrijven. Een voorbeeld daarvan is 50plusmatch. Waarschijnlijk een van de meest populaire 50 plus dating sites.

Een groot voordeel van dating apps voor 50 plussers, is natuurlijk dat je makkelijker met leeftijdsgenoten in contact komt. Ondanks dat ouderen misschien niet tot de digitale generatie horen, maken ze wel veelvuldig gebruik van apps. Daarom heeft 50plusmatch natuurlijk ook een eigen dating app.

App downloaden en account aanmaken

De app is snel en gratis te downloaden in de winkel van je telefoon of tablet. Navigeer naar de App Store voor Apple apparaten of de Play Store voor als je Android hebt. Daar kan je zoeken naar ’50plusmatch’, en je zal de app vinden. Klik op downloaden, en de app staat op je telefoon.

Als je de app opent, zal je kunnen inloggen als je al een account hebt op de site. Zo niet, dan kan je die aanmaken. Kies daarvoor een nickname, je leeftijd en je woonplaats. Zo snel kan je al een account aanmaken.

Nu is je account alleen nog niet optimaal. Je zal niet zo snel opvallen tussen de andere singles. Daarom moet je je profiel nog wel wat aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het uploaden van een leuke profielfoto.

Verder kan je nog je interesses, religies, hobby’s en andere dingen opgeven. Maak je profiel zeker goed uitgebreid, zodat het jou als persoon mooi weergeeft.

50plusmatch app gebruiken

Als je je profiel in order hebt gemaakt, is het tijd om de app zelf te gaan gebruiken.

Ga vooral zelf lekker op onderzoek uit en zie wat de mogelijkheden zijn. We zullen je wel een beetje op weg helpen, maar uiteindelijk moet je gewoon zelf maar de app gaan gebruiken en uitvinden.

Zo kan je naar het kopje zoeken gaan, om op zoek te gaan naar andere singles. Hier kan je je wensen opgeven. Denk bijvoorbeeld aan afstand of opleiding. Met een betaald account kan je ook nog berichten sturen.

In je mailbox zie je de berichten van andere leden aan jou. Als je een gratis abonnement hebt, kan je alleen een simpele interesse sturen. Niks persoonlijks helaas. Over het betaalde abonnement later meer.

In de app kan je verder ook nog een quiz spelen of zelf eentje starten, of een blog schrijven als je dat graag doet. Zo kan je anderen op de hoogte houden.

Kosten 50plusmatch

Zoals gezegd kan je 50plusmatch gratis downloaden op je telefoon. Ook het aanmaken van je account is gewoon gratis. Wel ben je met zo’n account een beetje beperkt in de dingen die je kan doen.

Wil je echt gebruik gaan maken van de app, door berichten naar anderen te sturen, dan zal je toch eens moeten kijken naar het betaalde abonnement. De kosten zijn, zeker voor lange termijn, heus niet zo hoog in vergelijking met andere dating platformen.

50plusmatch kost het volgende:

  • 1 maand: €29,99 per maand;
  • 3 maanden: €19,99 per maand;
  • 6 maanden: €14,99 per maand;
  • 1 jaar: €9,99 per maand.

Met een betaald account is het sturen van berichten niet het enige wat je kan doen. Ook kan je bijvoorbeeld je profielbezoekers bekijken of het zoekprofiel van andere leden inzien.

50plusmatch opzeggen

Als je klaar bent met 50plusmatch, dan kan je je account opzeggen en verwijderen. Op de app zelf is niet niet te doen. Wat je zou kunnen doen, is de app volledig verwijderen. Maar of dan ook al je gegevens worden verwijderd (en je account dus), is niet bekend.

Je kan ook naar de website van 50plusmatch gaan. Daar kan je inloggen met dezelfde gegevens. Hier is het wel mogelijk om je account op te zeggen. Daarvoor navigeer je naar Mijn profiel > Instellingen > Lidmaatschap. Hier kan je kiezen voor een tijdelijke of permanente stop voor je account.

Hier is het ook mogelijk om je betaalde account stop te zetten. Doe dit zeker op tijd, anders wordt het automatisch verlengd.

50plusmatch ervaringen

Lees hieronder de reviews van andere leden van 50plusmatch. Deel ook zeker je eigen ervaringen om zo anderen op weg te helpen.

1 gedachte over “50plusmatch”

  1. Na maanden van alles geprobeert te hebben ,en veel kosten gemaakt, ben ik benieuwd of u mij of korting kan geven , of een proefperiode van laten we zeggen 2weken ,voor ik weer moet betalen voor niks .

    Beantwoorden

Plaats een reactie