50liefde Datingapp Review

Dating voor ouderen is niet altijd even makkelijk. Daarom is er voor de mensen die niet vaak nieuwe mensen in hun leven verwelkomen een fantastisch alternatief: 50 Liefde! Hier kunnen 50 plussers gelijkgestemde singles in dezelfde situatie leren kennen en ontmoeten. Binnen de kortste keren heb jij via 50liefde een match met een passend vrijgezel of misschien wel al een date!

Gratis Lidmaatschap 50liefde

Daten bij 50liefde kan geheel zorgeloos. Je bent helemaal veilig en alles verloopt anoniem, tenzij jij anders beslist. Het is een betrouwbare 50 plus datingsite waar maar liefst 1 op de 3 singles de liefde vindt! Wees niet bang voor het daten van een nepaccount want niks is te mooi om waar te zijn, alle profielen worden handmatig gecontroleerd door het team van 50liefde!

Met een goede man/vrouw verhouding is de balans op de datingsite erg voordelig om jouw liefde te vinden! Naast de duizenden nieuwe aanmeldingen per dag, is er natuurlijk ook nog plek voor jouw profiel, geheel kosteloos. Met een gratis account kan je eigenlijk al direct beginnen met daten maar als dit niet gaat zoals verwacht, kan je hier ook datingtips voor ontvangen.

Functionaliteiten

Een gratis lidmaatschap geeft je de mogelijkheid een serieuze single te vinden die net als jij, op zoek is naar een duurzame relatie. Je matcht op basis van interesses en hobby’s, dus je vindt snel iemand die bij je past. Met een gratis profiel kan je wanneer het jou uitkomt meer over de datingsite te weten komen en bepalen of het online daten op deze manier wel bij jou past. Voor extra functies van een gratis lidmaatschap kan je onderstaande lijst bekijken:

 • Profiel aanmaken & foto’s toevoegen
 • Andere singles zoeken
 • Profielen bekijken
 • Jouw matches bekijken
 • Partnervoorstellen inzien

Wanneer je er achter komt dat 50liefde goed bij je past en je hier wilt blijven daten, kan je kiezen voor een betaald account. Voor meer informatie over de premium functies lees je verder!

Succesverhalen zonder klachten

Maar allereerst zijn de succesverhalen natuurlijk ook niet onbelangrijk! Deze zijn veelal te vinden in onderstaande recensies maar er zijn ook genoeg succesverhalen online te vinden. Waar 50liefde dan ook in uitblinkt, is het creëren van succes en daarmee het bijeenbrengen van 50 plus singles. Veel vrijgezellen vinden elkaar bij 50liefde.nl en bouwen van een vriendschap door tot een relatie. De leden hier zijn erg vrij in de omgang en je kan hier voor elk soort verlangen terecht. Zonder problemen word je met open armen ontvangen in de community en zijn er al veel succesverhalen voortgevloeid uit de dates van senioren leden.

Betaald Lidmaatschap 50liefde

Het premium lidmaatschap is voor singles die serieus op zoek zijn naar een langdurige relatie en hier actief mee aan de slag willen. Dit abonnement biedt je dan bijvoorbeeld de kans om onbeperkt berichten uit te wisselen met jouw matches en alle foto’s van andere leden te bekijken.

Met een betaald lidmaatschap ben je tevens beter vindbaar voor andere leden en dus ongelimiteerd gebruik maken van alle functies. Om alles te testen maak je nu direct gratis een profiel aan! Bekijk anders de premium functies hieronder:

 • Onbeperkt chatten
 • Match game spelen zonder limiet
 • Onzichtbare modus inschakelen
 • Profielbezoekers bekijken
 • Uitgebreide zoekfunctie
 • Contactgarantie!

Ervaringen 50liefde

Voor de ervaringen van andere 50plusser die de liefde hebben gevonden bij 50liefde lees je onderstaande reviews: